Acura plaagt met nieuw beeld hun eerste volledig elektrische SUV

Acura ZDX - ZDX Type S elektrische suv

Acura plaagt met nieuw beeld hun eerste volledig elektrische SUV

Acura plaagt met nieuw beeld hun eerste volledig elektrische SUV, de Acura ZDX en Acura ZDX Type S. De auto komt naar Monterey Car Week. 

Acura ZDX - ZDX Type S elektrische suv

Bijna een jaar na de aankondiging van zijn eerste volledig elektrische SUV, is Acura terug met een teaser voor de aanstaande auto. De ZDX, die zijn debuut zal maken tijdens de Monterey Car Week in Californië op 17 augustus, is ontwikkeld in samenwerking met General Motors, gebruikmakend van zijn Ultium-batterijen.

De ZDX komt in 2024 op de markt en wordt aangeboden als de standaard ZDX en de ZDX Type S performance-auto. In een teaser biedt Acura niet al te veel details over het voertuig, maar pronkt men wel met een gloeiend silhouet van de Type S-variant, een sportievere tegenhanger van de standaard verise.

De ZDX wordt geïntegreerd met de apps van Google op zijn entertainmentsysteem en Google Assistant zorgt voor handsfree bediening. Een verbeterde versie van Google Maps wordt geoptimaliseerd om laadstations langs autoroutes te lokaliseren. De ZDX markeert ook de aftrap van Acura’s samenwerking Bang & Olufsen als eerste auto met het audiosysteem van het Deense merk.

Blijf via ons op de hoogte voor meer informatie over de Acura ZDX.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram