TRAILER: Timothée Chalamet’s Paul Atreides vecht voor wraak in nieuwe ‘Dune: Part Two’ trailer

Dune: Part Two trailer

TRAILER: Timothée Chalamet’s Paul Atreides vecht voor wraak in nieuwe ‘Dune: Part Two’ trailer

Timothée Chalamet’s Paul Atreides vecht voor wraak in nieuwe Dune: Part Two trailer. De film verschijn in november in de bioscoop.

De tweede officiële trailer voor Dune: Part Two is gearriveerd en geeft een beter beeld van wat we kunnen verwachten op de ruige woestijnplaneet Arrakis. De door Denis Villeneuve geregisseerde film, die het volgende hoofdstuk in de gelijknamige roman van Frank Herbert beschrijft, zal zich concentreren op Paul Atreides (Timothée Chalamet), terwijl hij samen met Chani (Zendaya) en de Fremen wraak zoekt op de keizer (Christopher Walken).

Afgezien van Chalamet, Walken en Zendaya, zien we ook Dune-terren Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling en Javier Bardem.

Volgens een officiële beschrijving zal Dune: Part Two “de mythische reis van Paul Atreides onderzoeken terwijl hij zich verenigt met Chani en de Fremen, terwijl hij op een oorlogspad van wraak is tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bestaande universum, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.”

De productie voor Dune: Part 2 begon in juli vorig jaar op verschillende locaties in Boedapest, Abu Dhabi, Jordanië en Italië, voordat het schieten in december werd afgerond. Villeneuve regisseerde de film voornamelijk op basis van een scenario dat hij samen met Jon Spaihts schreef.

De nieuwe Dune: Part Two trailer bekijk je bovenaan. De film gaat op 3 november in première in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram