TRAILER: Gal Gadot schittert in Netflix’s nieuwe spionagethriller ‘Heart of Stone’

Heart of Stone netflix trailer gal gadot

TRAILER: Gal Gadot schittert in Netflix’s nieuwe spionagethriller ‘Heart of Stone’

Gal Gadot schittert in Netflix’s nieuwe spionagethriller Heart of Stone. De film komt op 11 augustus uit en de eerste trailer bekijk je hier.

De meest spraakmakende titel van het Tudum-evenement van Netflix vorige week in São Paulo, Brazilië, is misschien wel Heart of Stone. Deze nieuwe spionagethriller heeft in de hoofdrol Gal Gadot, en de film heeft nu zijn eerste officiële trailer.

In de nieuwe Netflix-film speelt Gadot Rachel Stone, een CIA-agente die ook dienst doet als inlichtingenagent voor Charter, een schimmige vredesorganisatie. Stone is de enige die kwade krachten scheiden van The Heart, een krachtig technologisch bezit met de kracht om een markt te laten crashen of een vliegtuig uit de lucht te laten vallen.

Het verhaal is geschreven door Greg Rucka, Tom Harper (Peaky Blinders) fungeert als regisseur en co-sterren zijn onder meer Jamie Dornan, Alia Bhatt en Matthias Schweighöfer.

“Heart of Stone wordt extreem episch”, zei Gadot in september over de film. “Het is een supergeaarde, rauwe actiethriller.”

Bekijk de Heart of Stone-trailer bovenaan en check de film vanaf 11 augustus exclusief via Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram