TRAILER: Klassieke vijand Spider-Man heeft eigen film met ‘Kraven The Hunter’

Kraven The Hunter-trailer

TRAILER: Klassieke vijand Spider-Man heeft eigen film met ‘Kraven The Hunter’

De eerst Kraven The Hunter-trailer is uitgebracht door Universal Pictures. We maken kennis met de ultieme jager en klassieke Spider-Man-vijand.

Marvel Studios en Sony Pictures hebben officieel de eerste R-rater trailer van Kraven the Hunter onthuld. De klassieke Marvel-slechterik wordt gespeeld door een acteur die we eerder in de MCU zagen.

In de aanstaande superheldenfilm speelt Aaron Taylor-Johnson de rol van het titulaire personage/Sergei Kravinoff en verkent zijn oorsprongsverhaal. Kijkers zullen zien hoe zijn gemene vader, gespeeld door Russell Crowe, hem voor dood achterliet na een leeuwenaanval. Deze gebeurtenissen veranderden hem schijnbaar in een bovenmenselijke gedaante en brachten hem op zijn pad om zogenaamd de wereld van het “kwaad” te verlossen in de meest gewelddadige manieren. De previewclip plaagt ook de komst van Alessandro Nivola als Rhino.

Als Sony’s eerste R-rated Marvel-film belooft de trailer ook meer brute actiescènes, waaronder een waarin Kraven de neus van een vijand afbijt.

Naast Taylor-Johnson, die eerder Pietro Maximoff/Quicksilver speelde, Crowe en Nivola in de cast, zien we tevens Ariana DeBose als Calypso, Fred Hechinger als Kravens halfbroer Dmitri Smerdyakov/Chameleon en Christopher Abbott als de hoofdschurk.

Bekijk de Kraven the Hunter-trailer bovenaan en ontdek de film vanaf 5 oktober in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram