TRAILER: Martin Scorsese presenteert de officiële trailer voor “Killers of the Flower Moon”

Killers of the Flower Moon

TRAILER: Martin Scorsese presenteert de officiële trailer voor “Killers of the Flower Moon”

Martin Scorsese presenteert de officiële Killers of the Flower Moon trailer met onder meer Leonardo DiCaprio, Lil Gladstone en Robert De Niro.

Martin Scorsese heeft officieel de trailer onthuld van zijn aankomende film, Killers of the Flower Moon. In de film zien we een ervaren cast met Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Brendan Fraser en anderen.

De verhaallijn is gebaseerd op een gelijknamige non-fictieroman van David Grann. Het plot onderzoekt de moorden op de Osage-indianen in Oklahoma in de jaren 1920, vlak na de ontdekking van olievoorraden op hun land. De gebeurtenissen die daarna plaatsvonden, werden later bekend als de Reign of Terror. In de film spelen DiCaprio en Gladstone respectievelijk als Ernest en Mollie Burkhart. Ze zijn een getrouwd stel dat in de tijd van de moorden leeft in Oklahoma. De Niro speelt de oom van Ernest, William Hale.

Scorsese en DiCaprio zijn al sinds 2017 aan de film verbonden, maar vanwege vertragingen door de COVID-19-pandemie werd de productie een paar jaar uitgesteld. De productie werd hervat in 2021 toen Apple TV+ het heft in handen nam.

De film is geproduceerd door Scorsese’s Sikelia Productions en DiCaprio’s Appian Way Productions met een budget van $200 miljoen. De film ging oorspronkelijk in première op het 76e filmfestival van Cannes op 20 mei 2023 en zal naar verwachting op 6 oktober in geselecteerde bioscopen worden uitgebracht. Voor een bredere release verschijnt de film op 20 oktober op Apple TV+.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram