Whiskymerk Benriach geeft iets fraais weg én heeft mooi aanbod voor Vaderdag

eetbare tafel van Benriach whisky winactie

Whiskymerk Benriach geeft iets fraais weg én heeft mooi aanbod voor Vaderdag

Whiskymerk Benriach geeft iets fraais weg én heeft mooie cadeaus voor Vaderdag. Ontdek de flessen en maak kans op de eetbare tafel van Benriach.

Met Vaderdag aankomende zondag in de planning is het de hoogste tijd iets fraais in huis te halen voor je pa. Bestel een mooi flesje 10yo of 12yo Schotse whisky als Vaderdagcadeau en geniet samen van hem van een mooie avond.

Met je vader tijdens een goed gesprek een mooi glas whisky drinken behoort tot de fijnere zaken des levens. Logisch dus dat een mooie fles ‘Scotch’ cadeau doen met Vaderdag wat ons betreft een no brainer is. Als we naar Benriach kijken, dan denken we aan hun basis range van vier producten: The Original Ten, The Twelve, The Smoky Ten en The Smoky Twelve, die allemaal gerijpt worden op drie verschillende vaten. Een unicum binnen de malt whisky-industrie. Naast deze basiscollectie zijn er tevens oudere flessen te ontdekken, zoals de eenentwintig-, vijfentwintig- en dertig jaar oude whisky. Er zijn echter ook periodiek fraaie limited editions verkrijgbaar.

Benriach kent een lange traditie van whisky distilleren: van meer rokerige tot niet-rokerige varianten. De unieke collectie vaten van over de hele wereld stelt de whiskymakers in staat om alle smaakmogelijkheden van single malt te verkennen en zodoende één van de rijkste, meest gelaagde whisky’s van Speyside te creëren. Deze traditie wordt vandaag de dag voortgezet onder leiding van Master Blender Rachel Barrie.

Ben jij zelf een echte fijnproever? Laat je dan in gedachten meevoeren naar de oude Riach-boerderij in het noorden van de Speyside, waar de intrigerende en buitengewone single malt Scotch whisky van Benriach wordt gedestilleerd.

eetbare tafel van Benriach whisky winactie

De flavours van het merk zijn allerminst geheim. Met het unieke erfgoed dat teruggaat naar 1898, worden er met regelmaat specialties en limited editions uitgebracht. Zo is de Benriach Original Ten een zeer bekende expressie van Benriach Single Malt. Maar ook The Twelve toont het kenmerkende, soepele en multi-layered karakter van Benriach en is een favoriet bij veel fijnproevers. Daarnaast kent Benriach de Smoky Ten, een whisky kenmerkend door de zoete en rokerige tonen en de Smoky Twelve, een expressie van fruit, mout, eikenhout en rijke rooklagen. Naast de basis range heeft Benriach een range met een eenentwintig-, vijfentwintig jaar oude en een dertig jaar oude whisky. Daarnaast introduceert het merk jaarlijks limited editions.

De intrigerende en buitengewone Speyside single malt Scotch whisky van Benriach had niet kunnen ontstaan zonder uniek whisky-erfgoed, dat teruggaat naar 1898. In dat jaartal bouwde John Duff na terugkomst van zijn wereldreizen zijn distilleerderij. Benriach staat op het terrein van de oude Riach-boerderij in het noorden van de Speyside en haalt water uit een mineraalrijke aquifer, diep onder de distilleerderij.

Je vindt de mooie flessen Benriach bij de betere slijterij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Benriach (@benriach)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram