Netflix opent zijn eerste restaurant in Los Angeles

Netflix-restaurant Netflix Bites Los Angeles

Netflix opent zijn eerste restaurant in Los Angeles

Netflix opent met Netflix Bites zijn eerste restaurant in Los Angeles. Het Netflix-restaurant brengt eten van het scherm naar je bord.

Netflix-restaurant Netflix Bites Los Angeles

Netflix breidt zijn activiteiten naast streaming en richt zich op de culinaire hoek. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het de deuren zal openen van diens restaurant, Netflix Bites.

Met het restaurant wil Netflix de favoriete gerechten van naar ons bord brengen. Het Netflix Bites opent op 30 juni in Los Angeles en serveert gerechten van chef-koks van enkele van zijn beste kookshows, zoals Chef’s Table en Iron Chef: Quest for an Iron Legend.

Onder de ervaren vloot van chef-koks bevinden zich Curtis Stone (Iron Chef), Dominique Crenn (Chef’s Table, Iron Chef) en Rodney Scott (Chef’s Table: BBQ). Er zijn ook Ming Tsai (Iron Chef), Ann Kim (Chef’s Table: Pizza), Nadiya Hussain (Nadiya Bakes), Jacques Torres (Nailed It!) en Andrew Zimmern (Iron Chef).

Om het eten te begeleiden heeft Netflix enkele van zijn beste mixologen van Drink Masters, Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O’Brien en Kate Gerwin ingezet.

Netflix Bites zal niet het eeuwige leven kennen, maar slechts een beperkte tijd een pop-up zijn. Het Netflix-restaurant zal zeven dagen per week geopend zijn voor dinerservice en voor brunch, op zaterdag en zondag.

Reserveren kan online, mocht je op vakantie naar Los Angeles gaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram