SQUAREDCIRCLE lanceert plantgebaseerde sparkling tea

SQUAREDCIRCLE plantgebaseerde sparkling tea

SQUAREDCIRCLE lanceert plantgebaseerde sparkling tea

SQUAREDCIRCLE heeft een plantgebaseerde sparkling tea gelanceerd. Met Japanse Kukicha-thee als basis, kun je heerlijke aroma’s verwachten.

SQUAREDCIRCLE plantgebaseerde sparkling tea

SQUAREDCIRCLE produceert plant-based well-being producten en heeft nu een fijne sparkling tea geïntroduceerd. Dit eerste product van het merk is een bruisende, koud gebrouwen Japanse Kukicha-thee met Citrus aroma’s, die verrijkt is met adaptogenen (functionele paddenstoelen en kruiden) om je stressvrij, energiek en gefocust te laten voelen.

Het bevat vier actieve ingrediënten – Reishi, Ashwagandha, Rhodiola en Eleuthero – bekend als Adaptogenen. Adaptogenen helpen het lichaam de effecten van stress te verminderen en het optimale evenwicht te vinden door homeostase te bevorderen, de natuurlijke staat van het menselijk lichaam.

Reishi staat ook bekend als de paddenstoel van de onsterfelijkheid en wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt in de traditionele geneeskunde. Het balanceert hormonen en stabiliseert bloedsuikerspiegels.

Ashwagandha wordt al meer dan 3000 jaar gebruikt in Ayurveda – de traditionele Indiase kruidengeneeskunde. Het verlaagt stress, verhoogt het energieniveau en verbetert het geheugen en de stemming.

Rhodiola – of Golden Root zoals het ook bekend staat – is door de eeuwen heen geliefd bij iedereen, van zeevarende Vikingen tot bergbeklimmende Sherpa’s in de Himalaya. De belangrijkste voordelen zijn het verhogen van de energie en het stimuleren van de hersenfunctie.

SQUAREDCIRCLE plantgebaseerde sparkling tea

Eleuthero wordt ook wel Siberische ginseng genoemd en versterkt het immuunsysteem terwijl de vermoeidheid afneemt.

De basis is een Kukicha-thee en wordt koud gebrouwen van de stelen van theestruiken (in plaats van de bladeren) en bevat daarom veel L-theïne en zeer weinig cafeïne. Onze Kukicha wordt verbouwd in de prefectuur Kagoshima in Japan, bekend om zijn tropische klimaat.

SQUAREDCIRCLE is verkrijgbaar via de website squaredcircle.one in dozen met 8 blikjes van 250 ml en in geselecteerde Horeca & Retail verkooppunten. Elke blikje bevat de optimale dosis om te profiteren van de positieve effecten van de actieve ingrediënten.

SQUAREDCIRCLE plantgebaseerde sparkling tea

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram