VERBLIJF: YAYS biedt ook dit voorjaar weer fully serviced aparthotels en apartments en dit is de top 4 per stad

YAYS Den Haag

VERBLIJF: YAYS biedt ook dit voorjaar weer fully serviced aparthotels en apartments en dit is de top 4 per stad

YAYS biedt ook dit voorjaar weer fully serviced aparthotels en apartments en dit is de top 4 in Amsterdam, Den Haag, Antwerpen en Parijs.

YAYS Den Haag

Kun je ook niet wachten tot de lente komt? We krijgen al langzaam de kriebels van de eerste warme zonnestralen en verlangen naar het terras en het prille groen in de stadsparken. Haal het lentegevoel alvast naar voren en plan een fijne voorjaarstrip naar een van de mooie steden die Europa rijk is.

Wat dacht je van een romantische getaway om de verborgen plekjes van Antwerpen te ontdekken vanuit je knusse YAYS-appartement? Of meer zin in Amsterdam? Zet de bloemetjes buiten met je vrienden of trek erop uit met je kinderen om het nieuwe seizoen te vieren. Ga de hipste hapjes proeven op het foodtruck festival in Den Haag of struin brocante marktjes af in Parijs en laat de lente maar komen.

Wat is YAYS?

Voor hen die nog onbekend zijn met dit hospitality-merk, YAYS Group is een toonaangevende exploitant van serviced apartments in Europa en beheert 16 verschillende locaties in de Benelux en Frankrijk, samen met een groeiende pijplijn. Het bekroonde platform omvat YAYS fully serviced aparthotels en by YAYS serviced apartments. Elk YAYS appartement is stijlvol, ruim, van alle gemakken voorzien en perfect gelegen.

Verwacht als gast een kant-en-klare woonruimte die gereed is voor een comfortabel kort tot lang verblijf, voor zowel recreatieve als zakelijke gasten. Een YAYS-appartement met hotelservice is de ideale uitvalsbasis voor stadsverkenning.

De YAYS-steden komen momenteel weer tot bloei, dus we geven je ter inspiratie onze YAYS ‘Spring is in town’ top 4 per stad.

YAYS Amsterdam openluchttheater

YAYS Amsterdam

Met 9 YAYS locaties in onze hoofdstad, van familieappartementen in rustige wijken tot ruime accommodaties in pakhuizen aan de levendige grachten, kun je zo een park of een markt pakken net naast de deur. Wil je wat bijzonders doen deze lente, dit zijn onze tips:

  1. Wijn proeven bij het Amsterdam Wine Festival op het Westergasterrein, waar van 23 t/m 26 maart de wijnoogsten van het zuidelijk halfrond worden gevierd.
  2. Vanaf juni ieder weekend genieten van muziek, jeugdtheater, comedy en dans in het Vondelpark Openluchttheater.
  3. Smullen in het Westerpark waar van 17 t/m 21 mei de Rollende Keukens klaarstaan voor een culinaire en feestelijke ervaring.
  4. De bruisende hub van hedendaagse kunst induiken tijdens de Amsterdam Art Week van 31 mei t/m 4 juni.

YAYS boekenmarkt den haag

YAYS Den Haag

In het YAYS-appartement The Hague Willemspark kom je helemaal in lentesferen met onze 4 favorieten:

  1. De frisse lentebries op je gezicht voelen als je met je YAYS fiets door de duinen naar het natuurgebied Meijendel fietst. In deze oase kom je helemaal tot rust.
  2. De geur van kersenbloesem opsnuiven in maart en april als de kersenbomen volop in bloei staan in het Zeeheldenkwartier, op het Sweelinckplein en in het Zuiderpark.
  3. Vanaf 1 mei op donderdag en zondag snuffelen op de antiek- en boekenmarkt aan de Lange Voorhout.
  4. Je smaakpapillen verwennen tijdens het gezellige Rrrollend Foodtruck Festival van 16 t/m 19 maart.

YAYS antwerpen opera

YAYS Antwerpen

Antwerpen is een heerlijke city break voorjaarsbestemming. Er zijn vele redenen om een stijlvol YAYS-appartement in hartje Antwerpen te boeken, maar we noemen er 4:

  1. Je YAYS-appartement is nog geen 10 minuten lopen van de beroemde Vogeltjesmarkt. Een must-do voor een middagje de markt op in de lentezon. Van oorsprong is dit de markt waar vooral zangvogels werden verkocht, nu bestaat de markt voornamelijk uit kleding, lekkernijen, anriek en brocante.
  2. Van 18 t/m 21 mei kunst en cultuur op z’n best beleven door de hele stad tijdens het Antwerp Art Weekend.
  3. Op een half uurtje lopen zit je via de Sint-Anna tunnel aan de overkant van de Schelde waar je heerlijk kunt relaxen in de parken langs de rivier.
  4. Vlak bij je YAYS-appartement krijg je alvast het tropische zomergevoel in de plantentuin Den Botaniek, vol bloeiende bloemen en (medicinale) planten en kruiden.

YAYS parijs albert kahn

YAYS Parijs

Ervaar de Parijse lente wanneer er nog geen overload aan toeristen is en de stoelen en tafels van de cafés weer buiten staan. Ga optimaal genieten van je verblijf bij YAYS met deze 4 tips:

  1. Slenteren op de boerenmarkt Marché de Grenelle vlak bij Paris Eiffel by YAYS en op de lokale markt bij YAYS Paris Issy of snuffelen op de beroemde vlooienmarkt Marché aux Puces.
  2. Picknicken in het groene gras van het park L’île Saint-Germain.
  3. De Japanse tuin en het Vosges bos bewonderen bij het museum Albert Kahn
  4. Een avond vol cultuur meemaken tijdens de Nuit des Musées op 13 mei waarin meer dan 150 Parijse musea gratis toegankelijk zijn.

Wanneer boek jij?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram