TRAILER: Nicolas Cage en Nicholas Holt duiken op in moderne Dracula-film ‘Renfield’

renfield trailer nicolas cage dracula film

TRAILER: Nicolas Cage en Nicholas Holt duiken op in moderne Dracula-film ‘Renfield’

Nicolas Cage en Nicholas Holt duiken op in de moderne Dracula-film Renfield. Het griezelverhaal verschijnt 6 april in de bioscoop.

In dit moderne griezelverhaal over Dracula’s trouwe dienaar speelt Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men-franchise, The Menu) de hoofdrol. Zijn personage Renfield is het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis, Dracula (Oscar-winnaar Nicolas Cage).

Renfield wordt gedwongen om zijn meester van slachtoffers te voorzien en alles te doen wat van hem gevraagd wordt, hoe vernederend dat ook is. Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield weleens zien wat het leven buiten de schaduw van de Heer van het Duister te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit die ongezonde relatie moet komen.

De film is geregisseerd door Chris McKay (The Tomorrow War, The LEGO Batman Movie) naar een scenario van Ryan Ridley (de serie Ghosted, Rick & Morty-serie) en is gebaseerd op een origineel idee van Robert Kirkman, de maker van The Walking Dead en Invincible.

In de film spelen ook Awkwafina (The Farewell, Marvels Shang-Chi and the Legend of Ten Rings), Ben Schwartz (Sonic, The Afterparty) en Adrian Martinez (The Secret Life of Walter Mitty, Focus).

Renfield draait vanaf 6 april a.s. in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram