TRAILER: Al Pacino en Logan Lerman jagen op Hitler in Zuid-Amerika in ‘Hunters’ seizoen twee

Hunters seizoen 2 trailer

TRAILER: Al Pacino en Logan Lerman jagen op Hitler in Zuid-Amerika in ‘Hunters’ seizoen twee

Al Pacino en Logan Lerman jagen op Hitler in Zuid-Amerika in Hunters seizoen 2. Geproduceerd door Jordan Peele, is dit het laatste seizoen van de serie.

Amazon Studios, Monkeypaw Productions en Halycon Studios hebben de officiële trailer onthuld voor Hunters seizoen 2, te zien bij Prime Video.

In het laatste seizoen zullen de Hunters, bestaande uit Meyer Offerman (Al Pacino), Jonah Heidelbaum (Logan Lerman), Lonny Flash (Josh Radnor), Roxy Jones (Tiffany Boone), Mindy Markowitz (Carol Kane), Joe Mizushima (Louis Ozawa) en Zuster Harriet ( Kate Mulvany ), samen met het nieuwste teamlid Jennifer Jason Leigh afreizen naar Zuid-Amerika nadat ze erachter zijn gekomen dat Adolf Hitler en Eva Braun nog leven en ondergedoken zitten. De Hunters moeten de plannen om een Vierde Rijk in de Verenigde Staten te creëren, verijdelen en voor eens en voor altijd een einde maken aan Hitler – hoe gewelddadig ook.

In seizoen twee zijn ook Jerrika Hinton als FBI-agent Millie Morris, Lena Olin als Eva Braun/The Colonel en Greg Austin als de Amerikaanse neo-nazi-acoliet Travis Leich terug.

Bedenker en showrunner David Weil produceert de serie samen met Jordan Peele, Win Rosenfeld, Phil Abraham, David J. Rosen, Jerry Kupfer, Alfonso Gomez-Rejon, David Ellender en Matt Loze.

Bekijk de trailer bovenaan. Hunters seizoen 2 gaat op 13 januari in première op Prime Video.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram