TRAILER: Netflix kondigt ‘Wednesday’ seizoen twee aan met videoclip

Wednesday seizoen 2 trailer netflix

TRAILER: Netflix kondigt ‘Wednesday’ seizoen twee aan met videoclip

Netflix heeft Wednesday seizoen 2 aangekondigd met videoclip. De Netflix-serie door Tim Burton belooft voor 2023 nog meer misère.

Hoewel eerdere geruchten suggereerden dat de show mogelijk naar Amazon’s Prime Video gaat vanwege problemen met streamingrechten, is de succesvolle door Tim Burton geregisseerde serie Wednesday officieel verlengd door Netflix voor een tweede seizoen.

In de show speelt de Amerikaanse actrice Jenna Ortega de hoofdrol als de dochter binnen The Addams Family, opgegroeid onder de vleugels van Gomez en Morticia Addams. In de live-action reboot wordt de aankomst van Wednesday Addams op Nevermore Academy belicht. De serie kende een enorm succes en werd de derde meest populaire show op Netflix.

Het eerste seizoen beschrijft de eerste ervaringen van Wednesday op Nevermore Academy en toont ons hoe zij haar paranormale krachten ontdekt. Ondertussen wordt ze aangevallen worden door bloederige wezens, terwijl een bovennatuurlijk mysterie opdoemt waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren.

In de eerste teaser Wednesday seizoen 2 herinnert Jenna Ortega ons op humoristische wijze aan gebeurtenissen uit het verleden en belooft ze dat er nog meer mysterie zal komen. In de videoclip van 55 seconden zie je dat Wednesday Addams ruzie blijft maken met Thing, een verdomde bal tegenkomt en opnieuw de zaken in eigen handen neemt. De teaser staat garant voor meer misère in 2023 en maakt fans nu al hongerig naar meer.

Bekijk bovenaan de aankondiging van seizoen 2 van Wednesday voor Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram