WIN KERSTCADEAUTIP: Innovatieve Nothing Ear (stick) oordopjes zijn lichter én krachtiger dan ooit

Nothing Ear (stick)

WIN KERSTCADEAUTIP: Innovatieve Nothing Ear (stick) oordopjes zijn lichter én krachtiger dan ooit

De innovatieve Nothing Ear (stick)-oordopjes zijn enorm licht én krachtiger dan ooit. Deze mooie last minute kerstcadeautip komt ook in een unieke case.

Nothing Ear (stick)

Nothing onthulde enkele weken terug officieel de nieuwe Ear (stick), het derde product van Carl Pei’s spraakmakende elektronicamerk. Nadat er maar liefst 600.000 exemplaren van diens inaugurele Ear (1) werden verkocht, zijn deze vonkelnieuwe Ear (stick) oordopjes precies op tijd voor de feestdagen. Een typische last minute kerstcadeautip waar iedereen blij van wordt!

De earphones zijn om te beginnen nagenoeg gewichtloos. Of dit ten koste gaat van de luisterkwaliteit? Absoluut niet. Sterker nog, ze komen met een superkrachtig en authentieke geluid, wat zorgt voor de luisterervaring die je graag wilt. Leuke bijkomstigheid als je nog een cadeau zoekt voor je vriendin, vrouw, zus of moeder, ze Nothing Ear (stick) komt in een compacte cilindrische case die doet denken aan de vorm van een lipstick. Sierlijk, toch?

Tel je de luistertijd (tot 29 uur), de 12,6 mm aangepaste driver, het comfortabele half in-ear ontwerp én de prijs (€ 119) hierbij op, dan kun je niet anders concluderen dan dat deze oordopjes heel fijn zijn om te krijgen en te geven.

Nothing Ear (stick)

Uiteraard belichten we de Nothing earphones nog iets meer voordat je overgaat tot koop. Mocht je toch al overtuigd zijn, wat natuurlijk goed kan, scroll dan vooral naar beneden voor meer aanschafinfo.

Ontworpen voor comfort
Dankzij het ergonomische ontwerp – getest op meer dan honderd verschillende mensen – zijn de Ear (stick)-oordopjes gevoelsmatig niet zo aanwezig in de gehoorgang zoals bij de meeste in-ear producten. Hierdoor voelt de pasvorm natuurlijk en comfortabel aan. En omdat ze slechts 4.4 gram per oordopje wegen, kun je ze moeiteloos de hele dag dragen.

Nothing Ear (stick)

Krachtig en levensecht geluid
Om het geluid écht tot leven te brengen, is Nothing Ear (stick) uitgerust met de meest sensitieve drivers van het moment. Met 12,6 mm zijn ze groot genoeg om rijke diepten, heldere hoge tonen en scherpe details te leveren, en tegelijkertijd klein genoeg voor een comfortabele pasvorm. Daarbij heeft Nothing gekozen voor de beste driver magnets op de markt Ook is gekozen voor het versterken van het diafragma, waardoor de geluidskwaliteit zelfs bij de hoogste en laagste frequenties onveranderd krachtig en levensecht blijft.

Bass Lock Technologie
Bas maakt vaak de muziek, dus daar willen we natuurlijk niets van verliezen. Dankzij de Bass Lock Technologie hoeft dat ook niet. Slimme software meet de unieke vorm van de gehoorgang van de gebruiker en de pasvorm van de oordopjes, en detecteert hoeveel bas er verloren gaat tijdens het dragen. De equalizercurve wordt automatisch afgestemd op het optimale niveau voor de drager, waardoor elke keer weer perfecte diepte in het geluid wordt geleverd.

Luistertijd tot 29 uur
We benoemden de luistertijd al eerder en ja, je kunt met deze oordopjes de hele dag genieten van muziek, podcasts, luisterboeken en wat al niet meer. Tot 29 uur lang zelfs. Met de snellaadfunctie van de case kan bovendien tot 7 uur luistertijd en tot 3 uur gesprekstijd uitgebreid worden naar 22 uur. En met snel bedoelt het merk ook daadwerkelijk snel. Zo’n 10 minuten in de case levert namelijk tot 2 uur extra luistertijd op.

Nothing Ear (stick)

Besturing via de oordopjes
De besturing van Ear (stick) gaat via drukknoppen op beide oordoppen. Je kunt heel gemakkelijk bedienen door op de oordopjes te drukken voor afspelen, pauzeren, nummers overslaan, stemondersteuning activeren en het volume wijzigen. Handig is trouwens dat ze ook werken als je vingers nat zijn. Ideaal dus voor tijdens het sporten.

Clear Voice Technologie
Drie high-definition microfoons van de volgende generatie van Nothing’s Clear Voice Technologie werken samen met bijgewerkte algoritmes om luidere achtergrondgeluiden te filteren en de stem van de gebruiker te versterken. Met andere woorden, heb jij enorme wind tegen in een drukke winkelstraat dan heb je alsnog een uitstekende audio experience met de Ear (stick).

Samen met Phone (1)
De nieuwe Ear (stick) gaat uiteraard perfect samen met de Nothing Phone (1), aangezien alle apparaatinstellingen en functies direct zijn geïntegreerd in de telefoon. Het personaliseren van de besturing en EQ-instellingen zoals lage, midden en hoge frequentieniveaus gaat simpel en snel via Quick Settings. Voor alle andere Android- en iOS-apparaten zijn alle functies beschikbaar in de nieuwe Nothing X app.

Geoptimaliseerd connectiviteit
Nothing’s Ear (stick) heeft een nieuw ontworpen antenne die verder van het gezicht af zit om het signaal zo min mogelijk te blokkeren. Wanneer er bijvoorbeeld op Nothing Phone (1) wordt gegamed, schakelt hij automatisch naar de low lag-modus voor ultiem nauwkeurig geluid en graphics combinatie. Ear (stick) maakt ook gemakkelijk verbinding met elk Android-apparaat met Fast Pair.

Beschikbaarheid en verkoopprijs
De Nothing Ear (stick) is nu verkrijgbaar via nothing.tech en geselecteerde retailers. In Nederland is Ear (stick) verkrijgbaar bij Amazon en Belsimpel voor slechts € 119. Koop je nu via de officiële Nothing-website, dan krijg je de earphones bij aanschaf van de Phone (1) voor slechts € 70 in een bundel.

Meer weten? Vind de volledige lijst met specificaties op nothing.tech.

Nothing Ear (stick)

 

Win jouw eigen setje Nothing Ear (stick) earphones

De lichtgewicht en topkwaliteit Nothing Ear (stick) oordopjes zijn nu verkrijgbaar, maar jij kunt ook een setje winnen voor jezelf of om weg te geven. Wil jij kans maken?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘NIKS’ en:

  • Volg ons op Instagram
  • Like op IG onze laatste 4 foto’s
  • Een berichtje achterlaten onder een post doet wonderen.

Wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen setje Nothing Ear (stick) earphones thuis!

Succes!

Meedoen kan tot 26 december en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Nothing Ear (stick)

Nothing Ear (stick)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram