Sony meldt einde van problemen met PlayStation 5-voorraad

Sony meldt einde problemen PlayStation 5-voorraad

Sony meldt einde van problemen met PlayStation 5-voorraad

De CEO en president van Sony Interactive Entertainment zegt dat de problemen met de PlayStation 5-voorraad voorbij zijn. Ga jij de PS5 kopen?

Sony meldt einde problemen PlayStation 5-voorraad

Sinds de lancering van de PlayStation 5 in november 2020 heeft Sony 25 miljoen exemplaren van de next-gen console verkocht, ondanks leveringsproblemen. Sony kon niet voldoen aan de enorme vraag naar de PS5 en moest vechten tegen stijgende prijzen op de secundaire markt en beperkte releases die fans frustreerden. Nu is er echter goed nieuws.

De problemen met de wereldwijde PlayStation 5-voorraad lijken echt opgelost te zijn, aangezien Jim Ryan, president en CEO van Sony Interactive Entertainment, aankondigde dat de leveringsproblemen verleden tijd zijn. De aankondiging werd gedaan door middel van een opname die werd afgespeeld tijdens de jaarlijkse PlayStation Partner Awards-ceremonie, waarbij Ryan zich specifiek verontschuldigde bij gamers in Japan en in heel Azië. Ryan zorgde er ook voor dat de verzendingen naar Japan en Azië vanaf nu en in het nieuwe jaar 2023 stabieler zullen zijn.

Als de aankondiging van Jim Ryan klopt is, dan zou het voor gamers over de hele wereld veel gemakkelijker moeten zijn om de zeer gewilde console in handen te krijgen. Ga jij de PlayStation 5 kopen?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram