Nothing phone (1) heeft officieel het debuut gemaakt en gaat deze week in de verkoop

Nothing phone (1) nederland

Nothing phone (1) heeft officieel het debuut gemaakt en gaat deze week in de verkoop

De Nothing phone (1) heeft officieel het debuut gemaakt afgelopen week. De nieuwe smartphone is vanaf 21 juli beschikbaar om te bestellen.

Nothing phone (1) nederland

Dinsdag 2 juli onthulde Nothing zijn eerste smartphone, de Phone (1). Het merk luidt daarmee de start in van zijn toekomstig verbonden en open product ecosysteem. Met de innovatieve Glyph Interface, een 50 MP dubbele camera, verfijnd Nothing OS, 120Hz OLED scherm en de gezamenlijk voor Nothing ontworpen Qualcomm® Snapdragon™ 778G+ chipset, levert Nothing Phone (1) snelheid en een soepele ervaring vanaf €469,-.

Met een wachtlijst van meer dan 200.000 reserveringen en biedingen van meer dan €3.000,- voor de eerste 100 genummerde exemplaren, is het een van de meest gewilde tech producten van de laatste jaren.

“We hebben Phone (1) ontworpen als een product dat we met trots met vrienden en familie zouden delen,” aldus Carl Pei, CEO en medeoprichter van Nothing. “Dit eenvoudige idee hielp ons van het gebaande pad af te dwalen, af te stemmen op ons gevoel en een ervaring te creëren die hopelijk het begin is van verandering in een stilgevallen industrie.”

Glyph Interface

De Glyph Interface is een nieuwe manier van communiceren dat helpt schermtijd te verminderen. Dankzij unieke lichtpatronen bestaande uit 900 LED’s kun je voortaan zien wie er belt, tonen je app notificaties, laten je oplaadstatus zien en meer. Zonder dat je op je telefoonscherm hoeft te kijken. Koppel eenvoudig specifieke contacten aan een ringtone, ieder met een uniek Glyph-patroon, zodat je nooit de echt belangrijke momenten hoeft te missen.

Door de Phone (1) met de Glyph-interface naar boven te plaatsen zorgt de Flip to Glyph-functie dat Phone (1) alleen nog stille meldingen met enkel verlichting doorgeeft. Ideaal wanneer je jezelf optimaal wil concentreren.

Nothing phone (1) nederland

Doordacht ontwerp

Design dat verder gaat dan alleen de vorm. Nothing Phone (1) heeft een transparante achterzijde met een uniek ontwerp dat is samengesteld uit meer dan 400 onderdelen. Het 100% gerecycled aluminium frame maakt de smartphone licht en robuust, terwijl meer dan 50% van de plastic onderdelen van de telefoon gemaakt zijn van biologisch of gerecycled materiaal, een percentage dat toonaangevend is in de industrie.

Zowel de voor- als achterkant van Phone (1) zijn voorzien van Gorilla® Glass 5, wat zorgt voor stevigheid. Daarnaast zorgen de geavanceerde trilmotoren voor levensechte haptische feedback. De symmetrische randen en het aluminium frame zorgen voor een elegant, lichtgewicht en duurzaam ontwerp.

Verfijnd Nothing OS

Nothing OS biedt het beste van Android. Geen bloatware, alleen pure snelheid en een soepele gebruikerservaring. De hardware en software hebben een gemeenschappelijke visuele taal, met op maat gemaakte widgets, lettertypes, geluiden en achtergronden, allemaal in-house ontworpen.

Het Nothing Ecosystem is de plek voor al je favoriete technologie. Geen aparte apps meer. Via de Quick Setting van Phone (1) kun je net zo makkelijk third party products  bedienen als de producten van Nothing zelf, te beginnen met Tesla. Open deuren, zet de AC aan, bekijk resterende kilometers en meer. Meer integraties van andere merken zullen binnenkort worden aangekondigd.

Dankzij slimme software leert het systeem welke apps je het meest gebruikt en wordt de batterij optimaal benut. De meest gebruikte apps laden supersnel, terwijl de rest wordt stilgezet om batterij te sparen.

Voor NFT-handelaren is er ook een handige feature beschikbaar. Zij kunnen hun NFT-collectie op hun beginscherm van hun Phone (1) tonen en ook de koers hiervan direct volgen met de NFT Gallery.

Nothing phone (1) nederland

Geavanceerde dual camera

Vergeet dat meer camera’s automatisch betere kwaliteit foto’s en video’s betekenen. De dual camera van Phone (1) heeft twee geavanceerde sensoren van 50 MP, waarbij de hoofdcamera wordt aangestuurd door de Sony IMX766. Het grote diafragma van ƒ/1.8, de dubbele beeldstabilisatie en de 10-bits kleurenvideo’s geven je alles wat je nodig hebt om uitzonderlijk stabiele, levensechte en zeer gedetailleerde beelden te maken. Intelligente functies zoals de nachtmodus en scenedetectie zorgen voor de perfecte instellingen voor elke opname en doen het werk voor je.

Stel de Glyph Interface in op volledige helderheid en verlicht voorwerpen van dichtbij met een zacht licht. Het is een draagbare ringverlichting, zonder de felheid van een flitser.

Prachtig scherm

1 miljard kleuren. Elke tint, krachtig en levensecht met een 6,55″ OLED-scherm en HDR10+. Dankzij de rijkere kleuren en diepere contrasten is dit scherm perfect afgestemd op elke scène. Een aanpasbare 120Hz refresh rate zorgt voor onweerstaanbaar snelle interactie en is tegelijkertijd uiterst energiezuinig.

Krachtige prestaties

Achter de verbluffende snelheid van de Phone (1) zit de krachtige en betrouwbare Qualcomm® Snapdragon™ 778G+ chipset, gezamenlijk ontworpen voor Nothing om draadloos en reverse charging mogelijk te maken. Phone (1) levert fenomenale graphics en geavanceerde camerafuncties, allemaal mogelijk gemaakt door 5G. Daarnaast stemt de Game Mode geluid nauwkeurig af op graphics en beperkt notificaties tot een minimum voor meeslepende games.

Razendsnel en draadloos opladen

Geniet van 18 uur gebruik na elke laadbeurt, en een stand-by tijd van twee dagen. Na slechts 30 minuten opladen is de batterij al voor 50% opgeladen. Laad accessoires zoals Nothing Ear (1) op met 5W reverse charging. De Glyph rondom de oplaadspoel licht zelfs op om aan te geven dat je gebruik maakt van reverse charging.

Beschikbaarheid en prijzen

De Nothing Phone (1) is verkrijgbaar in zowel wit als zwart, met keuze uit drie modellen: 8GB/128GB (€469,-), 8GB/256GB (€499,-), en de 12GB/256GB (€549,-eind zomer verkrijgbaar).

De verkoop van de Nothing Phone (1) start op 21 juli 2022 om 08:00 uur in meer dan 40 landen, waaronder Europa, het Verenigd Koninkrijk, Japan en India via nothing.tech en geselecteerde providers en retailers.

Nothing phone (1) nederland

Nothing phone (1) nederland

Nothing phone (1) nederland

Nothing phone (1) nederland

Nothing phone (1) nederland

Nothing phone (1) nederland

Nothing phone (1) nederland

Post a Comment

#Volg ons op Instagram