WINACTIE: Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 heeft primeur met “CaraFan”

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 "CaraFan"

WINACTIE: Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 heeft primeur met “CaraFan”

Kans maken op een plek in de paddock tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022? De GP Zandvoort heeft een primeur met de “CaraFan”.

Het is de droom van menig racefan; tijdens een Grand Prix rondlopen en rondkijken daar waar alle Formule 1 teams met hun motorhomes zijn neergestreken. Even babbelen met de buren van een raceteam of een 0.0 biertje drinken met de monteurs. Het zou zomaar kunnen dit jaar, want als je de beste plek op het circuit weet te winnen, dan wordt het werkelijkheid. Hoe? Nou, Heineken presenteert een gloednieuwe winactie: de CaraFan.

Voor het eerst in de historie van de Formule 1 is er voor een ultieme racefan een campingplekje te bemachtigen midden in de paddock. Het kloppend hart van de Formule 1 waar ieder team een motorhome heeft staan. Een eigen caravan voor een echte fan. Met een tuintje, een eigen bar met tap en een tv scherm waar je alles live kunt volgen.

“Echt uniek” legt voormalig F1-coureur Giedo van der Garde uit. “Winnaars kunnen vanuit hun eigen CaraFan rustig aanschouwen hoe de teams zich voorbereiden op de race. En wanneer de rode lichten doven en het gaspedaal diep wordt ingedrukt sta je uiteraard vooraan om alle teams razendsnel aan je voorbij te laten gaan”.

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 "CaraFan"

 

Otto Esser, Marketing Manager Heineken, vertelt: “De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 gaat bijna van start. Voor heel raceminnend Nederland gooien we met een tal van activaties alle remmen los. Want voor Heineken is de Formule 1 veel meer dan een race. We halen alles uit de kast om racefans een ultieme ervaring te geven. Zo staat onze unieke CaraFan in het hart van de F1, daar wil je zijn!”

Heineken is op zoek naar drie geluksvogels die een vriend(in) mogen meenemen want de CaraFan is zowel op vrijdag tijdens de vrije trainingen, zaterdag tijdens de kwalificatie en zondag tijdens de race beschikbaar.

Ben jij erbij bij de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022? Doe dan mee met de “CaraFan” winactie!

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 "CaraFan"

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram