Awakenings kondigt ADE 2022 programma aan en onthult maar liefst negen events

Awakening ADE 2022

Awakenings kondigt ADE 2022 programma aan en onthult maar liefst negen events

Het Awakenings ADE 2022-programma bestaat uit maar liefst negen events, met onder anderen Charlotte de Witte, Carl Cox en Amelie Lens.

Awakening ADE 2022

De zomerfestivals zijn nog in volle gang, maar toch hebben we al behoorlijk zicht op wat ADE 2022 ons gaat brengen. Zo ook als het gaat om Awakenings, dat onlangs nog uitblonk met Awakenings Summer Festival. Van woensdag 19 oktober t/m zondag 23 oktober host de eventorganisator maar liefst negen feestjes, met zes shows in de Gashouder en op vrijdag 21 oktober en zaterdag 22 oktober drie evenementen in de Ziggo Dome.

Awakenings keert in volle glorie terug tijdens Amsterdam Dance Event en kondigt voor het 25e jubileumjaar maar liefst negen events aan. De iconische Gashouder in Amsterdam wordt voor zes events omgetoverd tot een waar techno-mekka en de Ziggo Dome, die maar liefst drie keer groter is dan de Gashouder, vormt het decor voor drie events, waarvan één binnenkort nog wordt aangekondigd. Met headliners zoals Amelie Lens, Joris Voorn, Carl Cox, Charlotte de Witte en nog veel meer grote namen stelt Awakenings niet teleur en belooft het nu al het hoogtepunt te worden van een ongekend Amsterdam Dance Event.

Awakenings ADE 2022: Gashouder

Awakenings’ jaarlijkse programmering voor ADE staat bekend om imponerende techno-events, met de grootste namen uit de scene op indrukwekkende locaties. De Gashouder, de techno-tempel waar het voor Awakenings allemaal begon, is op woensdag 19 oktober het decor van Awakenings’ ADE Opening Night. Er wordt afgetrapt met shows van Hector Oaks, Nina Kraviz en Cera Khin, maar ook Drumcode Records baas Adam Beyer, ANNA, Pan-Pot, Richie Hawtin, Amoral, Kobosil, Joseph Capriati, Dave Clarke en Speedy J zullen voor imposante avonden zorgen in de Gashouder.

Naast een nachtprogrammering worden er op zaterdag 22 en zondag 23 oktober dag events gehost door niemand minder dan Spectrum’s label eigenaar Joris Voorn en Awakenings resident Amelie lens, die namen als Ben Klock b2b Marcel Dettmann, ONYVAA, 999999999 en Helena Hauff met zich meebrengen om de 2022 line-up compleet te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AWAKENINGS (@awakenings)

 

Awakenings ADE 2022: Ziggo Dome

In de Ziggo Dome keert Awakenings terug als het grootste indoor techno-event tijdens ADE. Op zaterdag 22 oktober neemt scene pioneer en co-owner van label Awesome Soundwaves Carl Cox de Ziggo Dome gedurende de dag over voor ‘Carl Cox Invites’, waar onder anderen Reinier Zonneveld en KiNK fans zullen verrassen met een live set. In de avond neemt techno queen Charlotte de Witte de decks over, die met haar KNTXT label artiesten, waaronder FJAAK, I Hate Models en Indira Paganotto, rauwe sound naar de Ziggo Dome meeneemt.

Na traditiegetrouw een Paasweekend gevuld met evenementen, dit jaar in zowel Spaarnwoude als de Gashouder, en een geslaagde editie van Awakenings Summer Festival, voor het eerst drie dagen met camping in Hilvarenbeek, maakt de organisatie zich nu op voor een ADE zoals zij nog nooit eerder deden.

Tickets voor alle shows zijn vanaf vandaag vanaf 19:00u verkrijgbaar via awakenings.nl.

Awakening ADE 2022 line-up (A-Z)

Hieronder vind je de volledige line-up van Awakenings tijdens Amsterdam Dance Event 2022. Welke podia en artiesten ga jij sowieso af?

Awakening ADE 2022 line-up

Post a Comment

#Volg ons op Instagram