FESTIVAL: Deze line-up kun je aankomend weekend verwachten bij Awakenings Summer Festival

Awakenings Summer Festival 2022

FESTIVAL: Deze line-up kun je aankomend weekend verwachten bij Awakenings Summer Festival

Awakenings Summer Festival 2022 heeft aankomend weekend een indrukwekkende line-up met o.a. Amelie Lens, Tale of Us en Reinier Zonneveld.

Awakenings Summer Festival 2022

Op 29, 30 en 31 juli 2022 organiseert Awakenings voor het eerst Awakenings Summer Festival in Hilvarenbeek. De line-up die technoliefhebbers komend weekend kunnen verwachten is indrukwekkend: maar liefst 131 acts, verspreid over 3 dagen maken opwachting op het voor Awakenings nieuwe festivalterrein, inclusief camping, in Brabant. 

Nieuwe lichting

De complete line-up van Awakenings Summer Festival, die verdeeld wordt over drie dagen, brengt naast de voor Awakenings bekende namen zoals Charlotte de Witte, Adam Beyer en Ritchie Hawtin ook een hele ploeg debutanten naar Hilvarenbeek. Maar liefst 27 namen van de line-up maken voor het eerst hun opwachting op een event van Awakenings; hét technowalhalla van Nederland. Namen als Call Super en Bambounou draaien al een flinke tijd mee in het meer alternatieve circuit binnen de technoscene en maken nu de stap naar het grote publiek.

Awakenings Summer Festival 2022

Andere opvallende namen op de line-up zijn de Nederlandse talenten Philou Louzolo en Nicky Elisabeth en internationale opkomende acts als Rene Wise en Adiel. Naast talenten gaan ook enkele al meer gerenommeerde artiesten hun debuut maken op de grootste Awakenings line-up tot nu toe, zoals Skream en Denis Sulta. Opnieuw plaatst Awakenings zichzelf in de unieke positie om een zeer progressieve line-up te boeken voor een van ’s werelds grootste techno-evenementen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AWAKENINGS (@awakenings)

Na twee jaar afwezigheid kunnen we niet wachten om weer op het veld te staan. Dit jaar vieren we ons 25-jarig jubileum met een geheel nieuw festival met een camping en drie volle dagen met de beste techno van het moment, met veel bekende en nieuwe gezichten. We hebben nog nooit zoveel debuten gehad op één evenement. Het voelt alsof we ons voorbereiden op de komende 25 jaar”, zegt Michiel Tettero, music director bij Awakenings.

Tickets & Info

De ticketverkoop voor Awakening Summer Festival 2022 verloopt voor de organisator voorspoedig. Alle zaterdagtickets zijn officieel uitverkocht, en voor de vrijdag en zondag zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar. Wie erbij wil zijn, moet dus snel kaarten kopen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram