Social Brunch bij THE BUTCHER SOCIAL CLUB elke laatste zondag van de maand

Social Brunch bij THE BUTCHER SOCIAL CLUB

Social Brunch bij THE BUTCHER SOCIAL CLUB elke laatste zondag van de maand

Bezoek de Social Brunch bij THE BUTCHER SOCIAL CLUB elke laatste zondag van de maand in Amsterdam en geniet van cocktails, live muziek en meer.

Social Brunch bij THE BUTCHER SOCIAL CLUB

Of je nu een zaterdagavond op de bank hebt gelegen om bij te komen van een intensieve week of tot diep in de nacht hebt gefeest, een goede brunch op zondag is voor iedereen een welkom iets. Wat dat betreft is het letterlijk heerlijk dat THE BUTCHER SOCIAL CLUB elke laatste zondag van de maand de Social Brunch organiseert! Ben jij er komend weekend bij?

Elke laatste zondag van de maand organiseert de geliefde THE BUTCHER SOCIAL CLUB, onderaan de Adam Toren gelegen, de meest Urban Playground van Amsterdam. Dit betekent aankomende zondag 28 augustus, zondag 25 september, enzovoort. Verwacht een niet alleen lekkere, maar ook enorm gezellige brunch die in het teken staat van cocktails, live muziek en social vibes. Deze fraaie locatie van het bekende concept THE BUTCHER staat natuurlijk bekend als een 24-uurs knooppunt van heerlijk eten, nieuwe muziek, edgy creativiteit, grootstedelijke levensstijl en urban design. Ideaal om lekker een dagdeel door te brengen met friends and family.

Wanneer ben je welkom? Tussen 12.00 en 16.00 kun je langswippen en kun je gerechten zoals pannenkoeken, poached eggs en een selectie aan mini-burgers verwachten. Bovendien zullen in samenwerking met Grey Goose de meest heerlijke cocktails voor je worden klaargemaakt, en dat terwijl je geniet van het uitzicht over het IJ.

Met kom jij een keertje naar de Social Brunch bij THE BUTCHER SOCIAL CLUB in Amsterdam?

Klik hier voor de Facebook-pagina van het event

Social Brunch bij THE BUTCHER SOCIAL CLUB

Post a Comment

#Volg ons op Instagram