Bugatti onthult teaser van nieuw “icoon” voorafgaand aan Monterey Car Week

Nieuwe Bugatti duikt op in "unlock an icon" teaser

Bugatti onthult teaser van nieuw “icoon” voorafgaand aan Monterey Car Week

Bugatti onthult met “unlock an icon” een teaser van de nieuwe Bugatti. De onthulling vindt plaats op 19 augustus tijdens de Monterey Car Week.

Nieuwe Bugatti duikt op in "unlock an icon" teaser

Aangezien alle 500 Chirons en 40 Bolides van Bugatti aan het begin van het jaar direct uitverkocht waren, heeft de high-performance automaker nu een radicaal andere hypercar voor ons in petto. Deze nieuwe Bugatti komt aan bod in een korte videoclip met de titel ‘unlock an icon’.

De aankondiging komt op het moment dat Aston Martin zijn geheel nieuwe DBR22-speedster onthulde en Bentley dit weekend een eerste blik op zijn gelimiteerde Mulliner Batur lijkt te gaan bieden.

De teaservideo werpt niet al te veel licht op wat we kunnen verwachten, hoewel de vier horizontaal gestippelde koplampen en omringende lijnen aanzienlijk afwijken van de Chiron, wat dus op iets nieuws suggereert. Hoewel hetgeen we zien in de verte misschien meer op de Divo lijkt, is het nog steeds onduidelijk of de supercar een special edition-model, conceptauto of iets anders zal zijn.

Bugatti fuseerde onlangs met EV-bedrijf Rimac Automobili, eind 2021, met Bugatti Rimac als gevolg. Het zou dus best eens kunnen dat hun eerste gezamenlijk ontwikkelde project binnenkort arriveert.

Het nieuwe Bugatti-model zal op 19 augustus bij The Quail te zien zijn, tijdens Monterey Car Week.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram