TRAILER: Chris Evans en Ryan Gosling te zien in spannende CIA-thriller ‘The Grey Man’

The Grey Man trailer Chris Evans Ryan Gosling

TRAILER: Chris Evans en Ryan Gosling te zien in spannende CIA-thriller ‘The Grey Man’

Chris Evans en Ryan Gosling zijn te zien in de spannende CIA-thriller The Grey Man, geregisseerd door de Russo Brothers.

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende film The Grey Man van de Russo Brothers, met in de hoofdrollen Ryan Gosling en Chris Evans.

Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Mark Greaney, zien we in The Grey Man Gosling als CIA-agent Court Gentry/Sierra Six en Evans als zijn voormalige CIA-cohort Lloyd Hansen:

“The Grey Man is CIA-agent Court Gentry (Ryan Gosling), ook bekend als Sierra Six. Geplukt uit een federale gevangenis en gerekruteerd door zijn handler, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), was Gentry ooit een zeer bekwame, door het Agentschap gesanctioneerde koopman van de dood. Maar nu zijn de rollen omgedraaid en is Six het doelwit, over de hele wereld opgejaagd door Lloyd Hansen (Chris Evans), een voormalig cohort bij de CIA, die er alles aan doet om hem uit te schakelen. Agent Dani Miranda (Ana de Armas) staat achter hem. Hij zal het nodig hebben.”

De thriller is geregisseerd door Anthony en Joe Russo. Naast Gosling, Evans, de Armas en Thornton zien we in de cast ook Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush, Alfre Woodard, Regé-Jean Page, Julia Butters, Eme Ikwuakor en Scott Haze.

Bekijk de volledige trailer bovenaan. The Grey Man draait half juli in geselecteerde bioscopen en is vanaf 22 juli op Netflix te zien.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram