TRAILER: Nieuwe ‘Ms. Marvel’ trailer werpt licht op superkrachten van Kamal Khan

Nieuwe Ms. Marvel trailer

TRAILER: Nieuwe ‘Ms. Marvel’ trailer werpt licht op superkrachten van Kamal Khan

Een nieuwe Ms. Marvel trailer werpt meer licht op de superkrachten van Kamal Khan. De nieuwe serie van Marvel verschijnt in juni bij Disney+.

Marvel Studios bereidt zich voor op de introductie van de eerste moslimsuperheld bij Disney+, en heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Ms. Marvel. Het is de tweede previewclip die deze week is onthuld door Marvel, nadat we eerder een nieuwe Thor: Love and Thunder trailer te zien kregen.

In de nieuwe trailer is te zien hoe Kamala Khan, een Pakistaans-Amerikaanse tiener uit New Jersey, haar bovenmenselijke vermogens gebruikt. We zien het moment waarop Khan transformeert van een tiener in een superheld en de onmiddellijke effecten die dit op haar leven heeft. De trailer geeft een gedetailleerd fragment van haar bewustwording aangaande het leven van superhelden, van haar obsessie met Captain Marvel tot hoe ze haar krachten gebruikt.

In het begin van de trailer is Khan in gesprek met de imam van de moskee terwijl ze uitlegt dat Captain Marvel iedereen zou kunnen overtuigen “hoe ze goed is”. De imam antwoordt dan: “Goed is niet iets dat je bent Kamala … het is iets dat je doet.” Het moment vertoont overeenkomsten met het iconische Spider-Man-moment waarop Uncle Ben Peter Parker vertelt dat “met grote kracht grote verantwoordelijkheid komt”. Khan vindt later de armband van haar grootmoeder en dit lijkt haar krachten te activeren. De trailer laat zien hoe ze haar kracht in de loop van de tijd kan manipuleren.

Bekijk de nieuwe Ms. Marvel trailer bovenaan en check de serie vanaf 8 juni bij Disney+.

Klik hier voor jouw Disney+!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram