TRAILER: Eerste ‘Andor’-teaser toont Diego Luna’s terugkeer in het ‘Star Wars’-universum

Andor teaser trailer Diego Luna Star Wars-serie

TRAILER: Eerste ‘Andor’-teaser toont Diego Luna’s terugkeer in het ‘Star Wars’-universum

De eerste Andor-teaser trailer toont Diego Luna’s terugkeer in het Star Wars-universum. Andor seizoen 1 zal bestaan uit 12 afleveringen.

Disney+ heeft de eerste officiële teaser-trailer uitgebracht voor Andor, de aankomende “spannende spionagethriller” met in de hoofdrol Diego Luna. Dit gebeurde tijdens het Star Wars Celebration-event op donderdag. De serie, waarin Luna zijn rol als Cassian Andor uit Rogue One: A Star Wars Story herneemt, gaat op 31 augustus in première.

De streamingdienst bevestigde dat seizoen één 12 afleveringen lang zal zijn en vijf jaar voorafgaand aan de gebeurtenissen van Rogue One zal plaatsvinden. Hoewel de plotdetails grotendeels geheim blijven, vertelde Luna het panel dat kijkers Andor in eerste instantie “niet zullen herkennen”. ‘Ik kan niet wachten tot je hem ontmoet,’ zei hij.

Disney+ belooft dat de serie, die wordt geregisseerd door Tony Gilroy, “een nieuw perspectief vanuit de Star Wars-melkweg zal verkennen, met de nadruk op Cassian Andor’s reis om het verschil te ontdekken daar waar hij kan maken.”

“De serie brengt het verhaal naar voren van de ontluikende opstand tegen het rijk en hoe mensen en planeten erbij betrokken raakten”, gaat de officiële beschrijving verder. “Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges waarin Cassian het pad inslaat dat voorbestemd is om van hem een ​​rebellenheld te maken.”

Naast Luna spelen Adria Arjona, Stellan Skarsgard, Genevieve O’Reilly en Denise Gough in de serie. Bekijk bovenaan de eerste officiële teaser. K

Klik hier voor jouw Disney+!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram