BMW vernieuwt zijn 3-serie voor 2023 met een nieuw grille-ontwerp

BMW 3-serie 2023

BMW vernieuwt zijn 3-serie voor 2023 met een nieuw grille-ontwerp

BMW vernieuwt zijn 3-serie voor 2023 met een nieuw grille-ontwerp. De 2023 BMW 3-serie heeft een opnieuw ontworpen voorkant en upgrades in de cabine.

BMW 3-serie 2023

Kort na de onthulling van zowel de 7-serie als de X7 SUV voor 2023, pronkt BMW nu ook met zijn opnieuw ontworpen 3-serie voor het komende jaar. De nieuwe 3-serie geeft zijn vlaggenschip-sedan een verfrissende make-over en heeft een volledig opnieuw ontworpen voorkant, van de iconische split-grille van de automaker tot de sportievere en agressievere bumper eronder. Kijk je mee

De hoekige esthetiek strekt zich ook uit tot de achterbumper, hoewel de rest van de achterkant grotendeels ongewijzigd blijft. Met nieuwe kleuren en wielontwerpen om uit te kiezen, zullen alle standaardmodellen worden gecombineerd met zwarte exterieuraccenten en -bekledingen, hoewel de M340i tevens zal worden geleverd met retro BMW Motorsport-rondellen op de voor-, achter- en wielen ter ere van het 50-jarig jubileum van de M-divisie.

Met een bijna complete make-over aan de buitenkant, is het niet meer dan logisch dat BMW ook het interieur wat aandacht heeft gegeven. Het interieur is nu uitgerust met nieuwe instrumenten en infotainmentschermen die zijn geïnspireerd op de iX, waarbij het voormalige displaypaneel 12,3 inch meet, terwijl de laatste een comfortabele 14,9 inch heeft. Beide units zijn ondergebracht in een lang, gebogen paneel dat over het dashboard reikt. Onderop vind je ook een vernieuwde shifter en ventilatieopeningen in het midden, met andere functies zoals cloudgebaseerde navigatie en automatische klimaatregeling met drie zones die de upgrades completeren.

Wat de aandrijflijn betreft, heeft BMW besloten om de meeste opties van zijn voorganger te behouden, wat betekent dat er drie versies zijn om uit te kiezen: een viercilindermodel met turbocompressor, een zescilinder-turbomodel en een plug-inhybride en een viercilindermotor met turbocompressor. Alle drie de varianten zullen echter dezelfde achttraps automaat gebruiken en achterwielaandrijving is standaard, al kun je ook kiezen voor vierwielaandrijving.

Helaas moeten de prijzen voor de BMW 3-serie 2023 nog worden aangekondigd, maar je kunt meer updates verwachten naarmate we de geplande releasedatum in juli naderen.

BMW 3-serie 2023

BMW 3-serie 2023

BMW 3-serie 2023

BMW 3-serie 2023

BMW 3-serie 2023

BMW 3-serie 2023

BMW 3-serie 2023

BMW 3-serie 2023

Post a Comment

#Volg ons op Instagram