DeLorean vervroegt de onthullingsdatum van de EVolved met 3 maanden

DeLorean EVolved elektrische auto

DeLorean vervroegt de onthullingsdatum van de EVolved met 3 maanden

De onthullingsdatum van de DeLorean EVolved is met 3 maanden vervroegd. De mysterieuze elektrische auto zou oorspronkelijk in augustus worden onthuld.

DeLorean EVolved elektrische auto

Nu de verwachtingen steeds groter worden, heeft DeLorean besloten om de wereldwijde onthullingsdatum voor de EVolved met drie hele maanden naar voren geschoven. De automaker – bij velen bekend van cultfilm Back to the Future – kondigde het nieuws op Twitter aan en zegt dat de nieuwe onthullingsdatum is verschoven van het Pebble Beach-evenement in augustus naar eind mei.

Het bedrijf zegt dat de verschuiving het gevolg was van de populaire vraag vanuit fans, en deelde ook een nieuwe teaser van de aankomende EV, met de achterlichtbalk en een schaduwachtig silhouet van de rest van het voertuig. Andere details over de EVolved blijven op dit moment schaars, maar bronnen hebben gezegd dat hij vleugeldeuren zal hebben – zoals de klassieke voorganger – en de naam suggereert ook een elektrische aandrijflijn.

Voor fans van DeLorean, houd ons in de gaten voor de wereldwijde onthulling van de EVolved op 31 mei. Je kunt je ook aanmelden voor exclusieve vroege toegang op de website van de automaker, zodat je de nieuwe DeLorean EVolved 24 uur eerder kunt zien.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram