TRAILER: Tom Cruise komt Top Gun: Maverick grootste angsten onder ogen

Nieuwe Top Gun: Maverick trailer Tom Cruise

TRAILER: Tom Cruise komt Top Gun: Maverick grootste angsten onder ogen

Tom Cruise komt in nieuwe Top Gun: Maverick trailer zijn grootste angsten onder ogen. Het langverwachte vervolg komt eind mei in de bioscoop.

Paramount heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht voor Top Gun: Maverick, het aanstaande vervolg op Tony Scott’s actieklassieker uit 1986.

De film, geregisseerd door Joseph Kosinski, toont de terugkeer van Tom Cruise als testpiloot Captain Pete “Maverick” Mitchell, die de zoon van zijn overleden vriend Nick “Goose” Bradshaw, Lt. Bradley “Rooster” Bradshaw (Miles Teller) tegenkomt, terwijl hij een groep afgestudeerden opleidt.

“Na meer dan dertig jaar dienst als een van de beste piloten van de marine, is Pete “Maverick” Mitchell waar hij thuishoort. Nadat hij de zoon van Goose heeft ontmoet, wordt Maverick meegesleept in een confrontatie met zijn eigen diepste angsten, met als hoogtepunt een missie die het ultieme offer vereist van degenen die zullen worden gekozen om mee te vliegen.”

Naast Cruise en Teller zijn er in de film hoofdrollen voor Jennifer Connelly, Jon Hamm, Val Kilmer, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris, Monica Barbaro, Charles Parnell, Danny Ramirez, Manny Jacinto, Bashir Salahuddin, Jay Ellis, Jake Picking, Raymond Lee en Jean Louisa Kelly. Cruise produceert tevens deze vervolgfilm, samen met Jerry Bruckheimer, Christopher McQuarrie en David Ellison.

Check de nieuwe Top Gun: Maverick trailer bovenaan en bekijk de film, die oorspronkelijk gepland stond voor een release in 2019, in de bioscoop vanaf 26 mei.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram