TRAILER: Makers ‘The Wire’ onthullen nieuwe politieserie in Baltimore met Jon Bernthal

We Own This City hbo max jon bernthal

TRAILER: Makers ‘The Wire’ onthullen nieuwe politieserie in Baltimore met Jon Bernthal

Jon Bernthal portretteert een agent uit Baltimore in de nieuwe HBO-miniserie We Own This City. Een originele serie van het team achter hitserie The Wire.

Het team achter HBO’s succesvolle Baltimore-misdaadserie The Wire maakt een comeback met We Own This City. De aankomende miniserie, die ook op HBO Max zal worden uitgezonden, zal de opkomst en ondergang van de Gun Trace Task Force van de Baltimore Police Department en de corruptie daarin belichten.

De show is gebaseerd op de gelijknamige roman van journalist Justin Fenton en wordt geleid door David Simon, de maker van The Wire, en schrijver en producer George Pelelecanos. Reinaldo Marcus Green van de film King Richard zal regisseren.

Jon Bernthal speelt Sgt. Wayne Jenkins, een centrale figuur op de politieafdeling. Wunmi Mosaku speelt advocaat Nicole Steele van de afdeling Burgerrechten van het ministerie van Justitie en Jamie Hector speelt Baltimore PD-rechercheur Moordzaken Sean M. Suiter. Andere castleden zijn Josh Charles, McKinley Belcher III en Darrell Britt-Gibson.

De eerste trailer voor We Own This City is een voorproefje van een verhit proces tegen de politie, afgewisseld met een spannende montage van Jenkins die door de stad trekt tijdens het werk.

HBO’s gelimiteerde serie We Own This City gaat in première bij HBO Max op 25 april.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram