TRAILER: Marvel’s nieuwe ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ clip onthult de terugkeer van Wanda Maximoff

nieuwe Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer

TRAILER: Marvel’s nieuwe ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ clip onthult de terugkeer van Wanda Maximoff

Marvel’s nieuwe Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer onthult de terugkeer van Wanda Maximoff. De film komt in mei uit in de bioscoop.

Een maand voor de première van de film heeft Marvel Studios nog een trailer gedeeld voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness met Benedict Cumberbatch als Dr. Stephen Strange.

De minuutlange video begint met een donker en somber Sanctum Sanctorum, voordat we schakelen naar Christine Palmer (Rachel McAdams) die in een trouwjurk voorbijloopt terwijl Strange toekijkt.

Strange lijdt aan een terugkerende nachtmerrie van Wanda Maximoff/Scarlet Witch, gespeeld door Elizabeth Olsen, die spreekt over de gebeurtenis van haar vermiste zonen. Het is voor de hand liggend dat de verhaallijn uit de Disney+ serie WandaVision wordt voortgezet.

“Strange, het lot van het multiversum hangt van ons af”, vertelt Strange’s mentor Wong, gespeeld door Benedict Wong, aan hem. De trailer plaagt verder een confrontatie tussen Strange en zijn voormalige mentor en nu vijand, Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor), die hem waarschuwt dat het pad dat hij heeft gekozen “een zware tol eist”.

Bekijk Marvel Studios’ nieuwe Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer bovenaan en check de film vanaf 4  mei in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram