TRAILER: Netflix-docufilm ‘Trust No One: The Hunt for the Crypto King’ gaat in op spraakmakend cryptomysterie

Trust No One: The Hunt for the Crypto King netflix

TRAILER: Netflix-docufilm ‘Trust No One: The Hunt for the Crypto King’ gaat in op spraakmakend cryptomysterie

De docufilm ‘Trust No One: The Hunt for the Crypto King’ gaat dieper in op het spraakmakende cryptomysterie bij QuadrigaCX. Nu te zien bij Netflix.

Als de jonge oprichter van een falende cryptovalutabeurs plotseling sterft, vermoeden de woedende investeerders dat er meer aan de hand is rond zijn dood. De nieuwe documentaire Trust No One: The Hunt for the Crypto King gaat over een waargebeurd cryptomysterie en is nu te zien bij Netflix.

Er is maar één regel in de wereld van crypto en bitcoin, vertrouw niemand. $ 250 miljoen aan bitcoin verdwijnt opeens bij QuadrigaCX, ooit de grootste crypto-uitwisselingsdienst van Canada, en de enige persoon die het terug kan krijgen, sterft op mysterieuze wijze. Hebzucht is een kwestie van leven en dood in deze waargebeurde misdaaddocumentaire over de opkomst en ondergang van QuadrigaCX, de mysterieuze dood van de oprichter Gerry Cotton, en de slachtoffers die achterbleven met de scherven. De gedupeerde investeerders weigeren de officiële lezing te geloven. Is hier sprake van een zogeheten ‘exit scam’ en leeft Cotton nog? Een mysterie dient ontrafeld te worden.

De nieuwe docu is nu te zien bij Netflix en de Trust No One: The Hunt for the Crypto King trailer kijk je bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram