GIVEAWAY: Win tickets voor de nieuwe film ‘Ambulance’ met Jake Gyllenhaal

Ambulance trailer Jake Gyllenhaal Michael Bay

GIVEAWAY: Win tickets voor de nieuwe film ‘Ambulance’ met Jake Gyllenhaal

Ambulance is de nieuwe film met Jake Gyllenhaal, en wij geven kaarten & unieke merchandise weg. Lees snel verder, doe mee en maak kans.

Op één dag zullen drie levens in Los Angeles voorgoed veranderen. In deze spectaculaire thriller van regisseur en producent Michael Bay maken we kennis met Will (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II; Candyman, The Matrix Resurrections), een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny (de Oscar genomineerde Jake Gyllenhaal; Zodiac, Spider-Man: Far From Home).

Will krijgt van zijn pleegbroeg Danny, een charismatische beroepscrimineel, een voorstel: de grootste bankoverval in de geschiedenis van LA met een buit van $32 miljoen. Omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij niet weigeren. Maar tijdens de ontsnapping gaat het vreselijk mis. De wanhopige broers kapen een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam Thompson (Eiza González; Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Baby Driver) en een agent die vecht voor zijn leven. Tijdens een razende achtervolging waar geen eind aan lijkt te komen, proberen Will en Danny aan de massaal uitgerukte politie te ontkomen, terwijl ze hun gijzelaars in leven moeten houden en ze hun best doen om elkaar niet te vermoorden. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden.

Ambulance draait nu in de Nederlandse bioscoop.

ambulance bioscoop win kaarten trailer WINACTIE Ambulance

Win twee gratis bioscooptickets voor deze hartversnellende thriller. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘911’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten en unieke filmmerchandise voor twee, bestaande uit toffe hoodies.

Succes!

Meedoen kan tot 29 maart en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram