‘The Batman’-regisseur Matt Reeves publiceert verwijderde scène met Joker gespeeld door Barry Keoghan

verwijderde scène de Joker The Batman video

‘The Batman’-regisseur Matt Reeves publiceert verwijderde scène met Joker gespeeld door Barry Keoghan

The Batman-regisseur Matt Reeves publiceerde een verwijderde scène met de Joker, gespeeld door Barry Keoghan. Bekijk hier de clip!

The Batman-regisseur Matt Reeves heeft vlak voor afgelopen weekend een verwijderde scène uit de film vrijgegeven, waarin Robert Pattinson’s Batman de dialoog aangaat met Barry Keoghan’s Joker in het Arkham Asylum. De scène werd voor het eerst gepost op een website die werd gedeeld door Reeves, die kijkers de opdracht gaf om woordpuzzels op te lossen die die van de Riddler (Paul Dano) nabootsten.

[SPOILER WAARSCHUWING]

“Wat interessant is, is dat de reden waarom Joker in de film verschijnt, komt door een andere scène die eerder plaatsvond”, zei Reeves eerder in een interview met IGN. “En omdat de film geen origineel verhaal is voor Batman, maar zijn vroege dagen, is het echt een origineel verhaal voor de personages van de Rogue’s Gallery. En voor mij denk ik dat het ’t idee is, dat de Joker nog niet de Joker is, maar dat ze deze relatie al wel hebben.”

“De scène die niet in de film zat … is een scène waarin Batman zo zenuwachtig is omdat de Riddler hem schrijft”, voegde Reeves eraan toe. “En hij zegt:” Wel, waarom schrijft deze man mij? “En hij denkt dat hij deze moordenaar moet profileren.”

“Bijna onze trouwdag, nietwaar?” Zegt Joker tegen Batman in de nieuw uitgebrachte scène. Batman dringt bij Joker aan op een verklaring waarom de Riddler Gotham verwoest en een spoor van aanwijzingen achterlaat dat hij moet ontdekken.

“Misschien is hij een fan van je?” zegt Joker. “Of misschien koestert hij ook wrok tegen jou. Misschien ben jij het hoofdgerecht.” Later voegt hij eraan toe: “Ik denk dat je ergens diep van binnen gewoon doodsbang bent omdat je niet zeker weet of hij het bij het verkeerde eind heeft”, gevolgd door kakelend gelach.

Bekijk de vijf minuten durende verwijderde scène bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram