Ferrari toont officieel eerste teaser van zijn Purosangue SUV

Ferrari Purosangue SUV teaser afbeelding foto

Ferrari toont officieel eerste teaser van zijn Purosangue SUV

Een eerste officiële teaser van de Ferrari Purosangue SUV is onthuld door de Italiaanse automaker. De geruchten zijn waar, de Ferrari SUV is onderweg.

Ferrari Purosangue SUV teaser afbeelding foto

Ferrari heeft door middel van een Instagram-teaser officieel bevestigd dat de Purosangue echt is, pronkt met de verdeeldheid zaaiende SUV in een schimmig beeld. Hoewel onofficieel gelekt beeld de Purosangue eerder in betere verlichting toonde, is dit de eerste keer dat het Italiaanse autobedrijf heeft bevestigd dat het de Purosangue SUV zal maken. Al is de modelnaam zelf nog onbevestigd trouwens.

Zoals Ferrari in het bijschrift zegt: “Je hebt de geruchten gehoord … en we zijn verheugd om te bevestigen dat ze waar zijn (sommige ervan). Alles zal later dit jaar worden onthuld.” Dit betekent dat de auto-industrie gelijk heeft over de bestaande auto, maar misschien zijn er enkele veranderingen of elementen die ons nog zullen verrassen.

Er is bijvoorbeeld geen woord gezegd over de motor die Ferrari’s eerste SUV zal aandrijven. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat het een V12 is, zou het een V8 kunnen zijn, of misschien een soortgelijke V6 Hybrid als die in de 296 GTB. Hoe dan ook, het vermogen is waarschijnlijk vergelijkbaar met de Lamborghini Urus, Aston Martin DBX en ongetwijfeld meer dan modellen zoals de Mercedes-AMG G 63.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferrari (@ferrari)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram