Uitgelekte afbeeldingen tonen Ferrari’s eerste SUV; de Purosangue

Ferrari Purosangue eerste SUV foto

Uitgelekte afbeeldingen tonen Ferrari’s eerste SUV; de Purosangue

Uitgelekte afbeeldingen tonen de Ferrari Purosangue, Ferrari’s eerste SUV. De fraaie bolide van de Italiaanse automaker moet begin 2023 bij de dealer staan.

Ferrari Purosangue eerste SUV foto

Nieuwe afbeeldingen die online circuleren lijken Ferrari’s aanstaande Purosangue te tonen, de allereerste SUV van de Italiaanse autofabrikant die later dit jaar officieel debuteert.

De eerste beelden van de Purosangue, die eruitzien alsof ze zijn genomen op de werkvloer van Ferrari’s productiefaciliteit in Maranello, tonen de sportwagen in zilver, met een lange neus en scherp getrimde gespleten koplampen die doen denken aan de Ferrari Roma en SF90 Stradale. Een foto van achteren onthult een lichtbalk over de volledige lengte die de achterlichten verbindt, en een grote diffusor met vier uitlaatpijpen.

Hoewel de exacte specificaties van de aankomende Ferrari Purosangue nog altijd geheim zijn, wordt er gespeculeerd dat bestuurders kunnen kiezen tussen een atmosferische V-12 of een V-6 hybride krachtbron. Alhoewel er jaren terug ook geruchten waren rondom een Ferrari crossover, maken de gelekte beelden eens en te meer duidelijk dat we hier te maken hebben met een ware SUV. Eerder nog noemde Maranello de Purosangue – wat Italiaans is voor ‘volbloed’ – een Ferrari Utulity Vehicle, ofwel een FUV in plaats van SUV. Of een compactere crossover van Ferrari in de toekomst opduikt is de vraag, al doen ook hier geruchten de rondte. Zo zou men nadenken over een elektrische Ferrari crossover.

Aangezien Ferrari verwacht later dit jaar met de productie van diens eerste SUV te beginnen, met leveringen bij de dealer al gedurende begin 2023, zouden de officiële releasedetails van het Italiaanse merk binnenkort moeten arriveren. Houd ons dus in de gaten voor meer nieuws over Ferrari’s eerste SUV.

Bekijk ondertussen hieronder de gelekte beelden van de Ferrari Purosangue SUV. Zie jij liever een Ferrari SUV of een crossover?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CocheSpias (@cochespias)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CocheSpias (@cochespias)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram