‘Call of Duty: Vanguard’ onthult Zombies-modus in nieuwe trailer

Call of Duty: Vanguard Zombies trailer

‘Call of Duty: Vanguard’ onthult Zombies-modus in nieuwe trailer

Call of Duty: Vanguard Zombies-modus is onthuld in een nieuwe trailer. Maak kennis met Dark Aether.

Nu de game over minder dan een maand uitkomt, heeft Call of Duty: Vanguard eindelijk zijn langverwachte Zombies-modus onthuld in een gloednieuwe trailer.

Met de Dark Aether-verhaallijn die voor het eerst werd geïntroduceerd in Black Ops Cold War, zal de nieuwe Zombies-modus in Vanguard spelers een jaar na de Slag om Stalingrad terugbrengen naar de Tweede Wereldoorlog, waar een verslagen nazi-officier genaamd Oberführer Wolfram Von List een buitenaards artefact ontdekt dat hem bindt aan een Dark Aether-entiteit genaamd Kortifex. De nieuwe band stelt hem in staat een leger ondode vijanden op te roepen, en jouw missie is natuurlijk om hem en zijn zombies samen met drie van je vrienden te stoppen.

Misschien wel het belangrijkste voor spelers: de ervaring die je verdient in de Zombies-modus wordt overgedragen naar je Battle Pass voor Vanguard, die ook de voortgang deelt met zowel de reguliere multiplayer-modi als Warzone, zodat je altijd toegang hebt tot je upgrades, welke modus je ook speelt. Zombies-mode is ook cross-play-proof als het gaat om verschillende consoles en pc, dus maak je geen zorgen als je met een ander spelsysteem speelt dan je vrienden.

De Call of Duty: Vanguard Zombies trailer check je bovenaan. De game wordt op 5 november gelanceerd voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram