Rockstar bevestigt dat ‘Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ later dit jaar zal verschijnen

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Rockstar bevestigt dat ‘Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ later dit jaar zal verschijnen

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zal later dit jaar verschijnen, met “grafische verbeteringen en moderne gameplay-verbeteringen.”

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Rockstar Games heeft vlak voor afgelopen weekend de aanstaande release van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bevestigd. Ter ere van de 20e verjaardag van de release van Grand Theft Auto III, remastert Rockstar de eerder genoemde gameplay, samen met Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas, aangevuld met algemene upgrades.

De definitieve serie zal “grafische verbeteringen en moderne gameplay-verbeteringen voor alle drie de titels bevatten, met behoud van de klassieke look en feel van de originelen”, aldus het bedrijf.

Rockstar heeft nog geen details gedeeld over de exacte verbeteringen aan elke titel, noch is er beeldmateriaal van de aankomende releases gedeeld. Het bedrijf heeft wel bevestigd dat het “in de komende weken” meer details zal delen.

Ter voorbereiding op de lancering verwijdert Rockstar vanaf volgende week bestaande edities van de games bij digitale retailers. Als onderdeel van het 20-jarig jubileum zal de gameontwikkelaar dit najaar bovendien een verzameling speciale uitrustingen toevoegen die spelers kunnen verzamelen in Grand Theft Auto Online tijdens verschillende aankomende evenementen.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zal later dit jaar beschikbaar zijn voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en de Rockstar Games Launcher op pc. Daarnaast zal de definitieve gameplay in de eerste helft van 2022 beschikbaar zijn op iOS en Android.

Prijsdetails en specifieke releasedatums zijn nog niet bekendgemaakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rockstar Games (@rockstargames)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram