TRAILER: Ubisoft introduceert zijn eigen gratis te spelen Battle Royale met ‘Ghost Recon Frontline’

Ghost Recon Frontline Battle Royale

TRAILER: Ubisoft introduceert zijn eigen gratis te spelen Battle Royale met ‘Ghost Recon Frontline’

Ubisoft introduceert in zijn eigen gratis te spelen Ghost Recon Frontline Battle Royale in nieuwe trailer. Vecht in trio’s tegen meer dan 100 spelers!

AAA-ontwikkelaar Ubisoft doet mee aan de Battle Royale strijd die de game-industrie de afgelopen jaren heeft gedomineerd en heeft nu zijn eigen versie op het enorm populaire shooter-formaat aangekondigd. De nieuwe Ghost Recon Frontline Battle Royale-gamemodus is nu te zien in bovenstaande trailer.

Terwijl de titel de game binnen de bekende Ghost Recon-serie plaatst, zal de nieuwste game binnen de franchise wel degelijk van het traditionele third-person perspectief worden veranderd in een first-person shooter, waardoor het dichter bij Apex Legends en Call of Duty: Warzone komt.

De game bevat driekoppige teams bestaande uit talloze huurmoordenaars die tegen meer dan 100 andere gamers zullen vechten, om zo als het laatste levende team over te blijven. We kunnen gebruik maken van “een geavanceerd klassensysteem en een grote reeks tactische ondersteuningstools die volledige vrijheid in strategische gameplay mogelijk maken, met meerdere manieren om vijandige teams te slim af te zijn en elk gevecht te winnen.”

De map zelf is het fictieve land Drakemoor Island, waarvan Ubisoft zegt dat het omgevingen zal omvatten variërend van oriëntatiepunten tot biomen, en bergen tot dorre gebieden, terwijl het een heel spectrum aan weersomstandigheden biedt.

Er is momenteel geen officiële releasedatum voor Ghost Recon Frontline, maar vanaf 14 oktober vindt een gesloten pc-test in verschillende Europese landen plaats, en degenen die geïnteresseerd zijn in de game kunnen meer informatie vinden op de website.

Ga jij de nieuwe Ghost Recon Frontline Battle Royale-game spelen?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram