‘Battlefield 2042’ lanceert nieuwe trailer met open beta data

Battlefield 2042 open beta trailer

‘Battlefield 2042’ lanceert nieuwe trailer met open beta data

Battlefield 2042 lanceert nieuwe trailer met open beta data. De nieuwe modus met 128 spelers zal beschikbaar zijn voor next-gen consolegamers.

Na verschillende vertragingen te hebben doorstaan met betrekking tot de releasedatum, heeft EA eindelijk de open bètaperiode aangekondigd voor de langverwachte game Battlefield 2042, waarbij tegelijkertijd een trailer is uitgebracht om spelers een beter beeld te geven van wat ze kunnen verwachten.

De totale bètaperiode vindt plaats tussen 5 en 10 oktober, hoewel de game zelf voor de meesten slechts twee dagen speelbaar zal zijn. Preloads beginnen op de eerste dag, waarna gamers de bètaversie van de titel op hun respectievelijke platforms kunnen downloaden, gevolgd door vroege toegang tot de ervaring op 6 en 7 oktober, wanneer servers live gaan voor hen die de game hebben gereserveerd. De volledige open bèta begint vervolgens op 8 oktober en duurt tot de ochtend van 10 oktober voor alle anderen. Gelukkig voor next-gen gamers, zal de volledige modus voor 128 spelers gedurende de periode beschikbaar zijn.

De volledige Battlefield 2042 game wordt wereldwijd gelanceerd op 19 november voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram