TRAILER: Had jij ‘Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ trailer al gezien?

Grand Theft Auto: The Trilogy -The Definitive Edition trailer

TRAILER: Had jij ‘Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ trailer al gezien?

De Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition trailer gezien? Met Grand Theft Auto III, Vice City & San Andres, is de game 11 november te koop.

Rockstar Games lanceerde vlak voor het weekend de officiële trailer voor Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. We krijgen zo een eerste blik op verschillende grafische en gameplay-verbeteringen voor elke klassieke titel. Hoewel de meeste gamers wachten op officieel GTA VI nieuws, is de previewclip op z’n minst interessant.

Om de 20e verjaardag van Grand Theft Auto III te vieren, heeft Rockstar de game geremasterd, evenals Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas, allen tevens voorzien van algemene upgrades. De nieuwe editie bevat “grafische verbeteringen en moderne gameplay-verbeteringen voor alle drie de titels, met behoud van de klassieke look en feel van de originelen”, aldus het bedrijf.

De spelontwikkelaar heeft bestaande versies van de game verwijderd uit het aanbod van digitale retailers ter voorbereiding op de lancering van de geremasterde trilogie. Als onderdeel van het jubileumfeest onthult Rockstar dit najaar een selectie speciale uitrustingen die spelers kunnen verzamelen in Grand Theft Auto Online tijdens verschillende evenementen.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition wordt op 11 november digitaal gelanceerd voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en de Rockstar Games Launcher op pc, voor $ 59,99. De trilogie krijgt een fysieke release op 7 december, gevolgd door iOS- en Android-edities in de eerste helft van 2022.

Bekijk de trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram