TRAILER: Kijk nu de officiële SPIDER-MAN: NO WAY HOME trailer

SPIDER-MAN: NO WAY HOME trailer

TRAILER: Kijk nu de officiële SPIDER-MAN: NO WAY HOME trailer

De officiële SPIDER-MAN: NO WAY HOME trailer kijken? Check ‘m snel hieronder en bekijk Marvel’s nieuwe film 17 december in de bioscoop.

Na de gelekte beelden van gisteren, hebben Sony Pictures en Marvel nu officieel de SPIDER-MAN: NO WAY HOME trailer onthuld.

De langverwachte film betekent de terugkeer van Tom Holland als Peter Parker/Spider-Man, Zendaya als MJ en Jacob Batalon als Ned Leeds. In deze nieuwste toevoeging aan de Marvel Cinematic Universe zien we hoe Peter probeert te navigeren door de razernij die zijn leven heeft overgenomen nadat Mysterio (Jake Gyllenhaal) zijn ware identiteit bekendmaakte aan het einde van Far From Home.

De trailer benadrukt hoe Peters ontmaskering grote invloed heeft op niet alleen hem, maar ook op M.J., Ned en tante May (Marisa Tomei). En dus zoekt hij Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) op om diens hulp te vragen om de gebeurtenissen van Far From Home’s einde ongedaan te maken. Tijdens het uitspreken van de spreuk wordt de Meester van de Mystieke Kunsten echter afgeleid door Peter en knoeit hij per ongeluk met ruimte en tijd, met alle gevolgen van dien.

De problemen worden nog groter als Peter ook het hoofd moet bieden aan een reeks terugkerende vijanden, zoals Doc Ock (Alfred Molina, die de rol na 17 jaar opnieuw op zich neemt), Electro (Jamie Foxx) en mogelijk Green Goblin (Willem Dafoe, die zijn rol opnieuw oppakt na 19 jaar). Dit laatste personage wordt geplaagd met zijn kakelende lach en kenmerkende groene bom.

Bekijk de volledige Spider-Man: No Way Home trailer bovenaan. De film gaat in première op 17 december.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram