TRAILER: ‘Eternals’ draait november in de bioscoop en dit is de nieuwste previewclip

Nieuwe Eternals trailer

TRAILER: ‘Eternals’ draait november in de bioscoop en dit is de nieuwste previewclip

Nieuwste Eternals trailer vertelt meer over de mysterieuze groep godachtige personages. De Marvel-film draait vanaf november in de bioscoop.

Kort nadat Marvel’s nieuwe film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in Hollywood in première ging, heeft de studio nu de laatste trailer voor Eternals uitgebracht, voorafgaand aan de release in november. De nieuwe beelden werpen meer licht op het achtergrondverhaal van deze goddelijke wezens.

De nieuwe Eternals trailer, die hierboven te zien is, beantwoordt een hele reeks vragen die veel fans hebben gesteld sinds de aankondiging van de film, zoals waarom de onsterfelijke groep zich nooit bemoeide met de strijd met Thanos (of een andere oorlog in de geschiedenis van de aarde); waar deze superhelden kwamen vandaan en wat hun krachten zouden kunnen zijn; en wie natuurlijk de nieuwe vijanden zijn: de tegenhanger van de Eternals, genaamd Deviants.

Bovendien zien we ook de terugkeer van een andere kosmische soort die bekend staat als Celestials, die een bedreiging voor de aarde zou kunnen zijn, en die kennismaken met een apocalyptische gebeurtenis die ze ’the emerge’, ofwel ‘opkomst’, noemen en die de Eternals ertoe aanzet om zich uiteindelijk met de gebeurtenissen van de mensheid te bemoeien.

Als bonus deelde Marvel ook een nieuwe poster van de aankomende film op Twitter, die je hieronder kunt bekijken.

Eternals zal op 5 november in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram