TRAILER: Nieuwe Netflix-documentaire ‘Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed’ belicht donkere kant nalatenschap populaire schilder

Netflix-documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

TRAILER: Nieuwe Netflix-documentaire ‘Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed’ belicht donkere kant nalatenschap populaire schilder

De nieuwe Netflix-documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed belicht de donkere kant van nalatenschap van de populaire schilder.

Netflix heeft de officiële trailer gedeeld van de aankomende documentaire, Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed.

Geregisseerd door Joshua Rofé, zal de documentaire het publiek zogezegd “het schokkend niet vertelde verhaal” vertellen van een productieve landschapskunstenaar en gastheer van The Joy of Painting, waarbij wordt ingegaan op de juridische strijd en het verraad door de mensen die de overleden icoon vertrouwde.

Netflix’ trailer van de docu is een beetje anders dan normaal, want in plaats van beelden van het project te tonen, deelt de streamingdienst dat het dit niet kan en dat het publiek dit alleen kan ontdekken wanneer ze de documentaire bekijken.

“Met een grote waardering voor de natuur en een vriendelijke en zachte houding, moedigde Bob Ross iedereen die hij ontmoette aan om hun creativiteit te omarmen en in zichzelf te geloven, en gaandeweg een cultureel fenomeen te worden”, luidt de officiële synopsis. “De man die beroemd zei dat er geen fouten waren – alleen gelukkige ongelukjes – brengt de wereld al tientallen jaren pure vreugde. Achter het iconische haar, de rustgevende stem en de nostalgische schilderijen ligt een mysterie dat velen nog moeten ontdekken.”

Bekijk de “trailer” bovenaan. Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed gaat op 25 augustus in première op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram