De nieuwe ‘Matrix 4’-titel is officieel onthuld tijdens CinemaCon, inclusief trailer

The Matrix- Resurrections matrix 4 titel trailer

De nieuwe ‘Matrix 4’-titel is officieel onthuld tijdens CinemaCon, inclusief trailer

De officiële Matrix 4-titel is onthuld tijdens CinemaCon, en bezoekers kregen de trailer te zien. Ga jij naar The Matrix: Resurrections met Keanu Reeves?

The Matrix- Resurrections matrix 4 titel trailer

Warner Bros. en Village Roadshow hebben op CinemaCon officieel de volledige titel van de langverwachte Matrix 4 onthuld. De aankomende film, die maar liefst 18 jaar na de derde en laatste film uit de trilogie volgt, gaat The Matrix: Resurrections heten.

De aanwezigen bij CinemaCon hadden ook het geluk dat ze de trailer van Lana Wachowki’s nieuwste project binnen The Matrix-franchise konen bekijken, waarbij Deadline onthult dat de videoclip begint met een gesprek tussen Neo (Keanu Reeves) en zijn therapeut (Neil Patrick Harris) in een futuristisch San Francisco. “Het lijkt erop dat Neo gevangen zit in een alledaagse wereld, net als zijn eerste zelf in de film uit 1999. Hij gedijt gewoon niet in zijn omgeving”, zo wordt het tafereel beschreven. Trinity (Carrie Anne Moss) en Neo komen elkaar vervolgens tegen in een café, maar ze kan zich niets van hem herinneren, en op een gegeven moment overhandigt een jongere Morpheus een oude Neo een rode pil.

“De eerste Matrix voelde als iets buiten jezelf… Je hoort de zin ‘The Matrix heeft mijn leven veranderd’. Ik zeg: ‘Dank je, het heeft ook het mijne veranderd'”, zei Reeves in een making-of-clip die werd getoond vóór de trailer. Moss voegde toe: “Ik had nooit gedacht dat ‘Dodge this’ een groot probleem zou worden”, verwijzend naar de vertraagde-kogel-scène uit de film uit 1999. (zie hieronder)

Houd ons in de gaten voor meer nieuws rondom release van de officiële The Matrix: Resurrections trailer. The Matrix 4 gaat medio december in première.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram