VADERDAG: Molton Brown viert 50e verjaardag met prijswinnende Re-charge Black Pepper signatuurgeur

Molton Brown Re-charge Black Pepper

VADERDAG: Molton Brown viert 50e verjaardag met prijswinnende Re-charge Black Pepper signatuurgeur

Molton Brown viert 50e verjaardag met Re-charge Black Pepper signatuurgeur. Deze prijswinnende herengeur is perfect als cadeau voor Vaderdag!

Molton Brown Re-charge Black Pepper

Molton Brown viert dit jaar trots de 50e verjaardag en ter gelegenheid hiervan kunnen we hun signatuurgeuren herontdekken. Zo is de gerenommeerde Re-charge Black Pepper, de tweede iconische geur gecreëerd door meester-parfumeur Jacques Chabert, nu verkrijgbaar. De charismatische, kruidig-houtachtige geur heeft in de loop der jaren vele prijzen gewonnen en is uitgegroeid tot een klassieke bestseller voor zowel mannen als vrouwen. Een heerlijk cadeau voor Vaderdag dit jaar!

De Re-charge Black Pepper geur begon als Jacques’ persoonlijke project. Hij heeft een voorliefde voor het combineren van citrus en houtachtige facetten, en creëerde een warm samenspel van zwarte peper en gember, met een kruidig, aromatisch hart en een krachtige, aardse basis. Gepassioneerd door het gebruik van de beste ingrediënten, haalt Molton Brown de zwarte peper uit Madagaskar, een van ’s werelds belangrijkste specerijencentra. In vergelijking met de veelgebruikte Indiase variant is de zwarte peper uit Madagaskar warmer en prominenter aanwezig, tevens voegt deze peper de verwachte frisse twist toe. Molton Browns uitgebreide collectie bevat alle producten voor een dagelijks verzorgingsritueel dat energie geeft en een langdurige geur achter laat.

Molton Brown’s Re-charge Black Pepper: Bewust een goede keuze

De oprichters van Molton Brown zijn altijd voorstanders geweest van duurzame verzorging. Vanaf het allereerste begin worden de producten in het Verenigd Koninkrijk gemaakt en wordt er nooit op dieren getest. De Molton Brown formules zijn momenteel 100% vegetarisch en tegen 2022 zal Molton Brown een 100% veganistische fabrikant zijn.

Binnen de Re-charge Black Pepper-collectie vinden we een viertal fraaie producten, allemaal voorzien van diezelfde, indrukwekkende geur. Verwen jezelf of een ander met de parfum, eau de toilette, bad- en douchegel en body lotion.

Molton Brown Re-charge Black Pepper

  • Re-charge Black Pepper Eau de Parfum | € 130,- (100ml)

Omarm het hedonistisch avontuur met deze iconische Eau de Parfum. Met heldere bergamot en een vleugje lavandin die wordt versterkt door zwarte en roze peper in het hart, afgewerkt met aardse groene vetiver voor een diepe, sensuele basis.

  • Re-charge Black Pepper Eau de Toilette | € 100,- (100ml) en €70,- (50ml)

Met topnoten van zwarte peper, citroen en gember. Hart van korianderolie en basilicum en een basis van vetiver, eikenmos en amber.

  • Re-charge Black Pepper Bad- en Douchegel | € 25,- (300ml)

Ga op een offroad-avontuur met Molton Brown’s iconische, kruidige geur. Deze douchegel combineert pikante zwarte peper, koriander en zelfverzekerde, aardse vetiver.

  • Re-charge Black Pepper Body Lotion | € 31,- (300ml)

Verwarm de zintuigen met de gedurfde mix van zwarte peper en groene vetiver. Deze bodylotion hydrateert de huid en ruikt naar avontuur.

De collectie bestaat naast deze verzorgingsproducten tevens uit kaarsen, aromatische stokjes en handzeep.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram