Vlijmscherp scheren, trimmen en groomen met de nieuwe BaBylissMEN Japanese Steel-collectie

BaBylissMEN Japanese Steel

Vlijmscherp scheren, trimmen en groomen met de nieuwe BaBylissMEN Japanese Steel-collectie

Met de nieuwe BaBylissMEN Japanese Steel-collectie kunnen we vlijmscherp scheren, trimmen en groomen. Ga je voor de tondeuse, baardtrimmer of multigroomer?

BaBylissMEN Japanese Steel

Mocht je op zoek zijn naar het beste op het gebied van uiterlijke verzorging, dan komt de nieuwe Japanese Steel-collectie van BaBylissMEN al snel de hoek omkijken. In de categorie haaronderhoud en -verwijdering heeft de herenlijn van BaByliss namelijk een drietal hele fijne apparaten voor ons in petto.

Japans staal staat bekend om zijn enorme hardheid, kwaliteit en duurzaamheid. Wat dat betreft is het niet gek dat BaByliss voor haar laatste mannencollectie heeft gekozen voor mesjes van dit betrouwbare materiaal. Of het nu gaat om de nieuwste tondeuse, baardtrimmer of multigroomer, allen beschikken over vlijmscherpe messen voor precisiewerk.

De BaBylissMEN Japanese Steel-collectie bestaat dus uit drie verschillende scheeropties, te weten de Japanese Steel 12-in-1 Multigroomer, de Japanese Steel Tondeuse en tot slot de Japanese Steel Baardtrimmer. Elk van deze verzorgingsgadgets beschikt over zijn eigen portie aan voordelen, maar alle drie zijn voorzien van het fraaie Japanse staal.

Welke heb jij allemaal nodig? Om je een handje te helpen hebben we hieronder alle opties kort uiteengezet.

Japanese Steel 12-in-1 Multigroomer MT890E

BaBylissMEN Japenese Steel Multigroomer MT890E

Met de BaBylissMEN Japenese Steel Multigroomer MT890E haal je een allround gadget in huis. Met deze verzorgingstool stylen we onze baard, en werken we stoppels, contouren en de rest van ons lichaam bij. Dankzij de Japans stalen messen, die met precisie zijn geslepen, groomen we bijzonder scher.

De Multigroomer wordt aangedreven door een lithiun-ion batterij. Volledig opladen doe je binnen twee uur en hij is goed voor maar liefst 120 minuten gebruik zonder snoer. 20 minuten snelladen zijn goed voor 20 minuten gebruik.  Prettige bijkomstigheid is dat de groomer 100% waterproof is – en dus onder de kraan afspoelbaar is – en te gebruiken is op zowel nat als droog haar.

De Japenese Steel Multigroomer komt met een serie aan accessoires, waaronder diverse verwisselbare opzetstukken. We zien een precisietrimmer met Japanese stalen messen, een neustrimmer, een foil shaver, een detailtrimmer en een bodygroomer. Daarnaast vind je in de doos ook een baardopzetkam (2-14mm), stoppel opzetkam (1-3,5mm), 2 x wenkbrauw opzetkammen (3mm, 5mm), 3 x body opzetkammen (3mm, 5mm, 7mm), reinigingsborstel en olie. Het apparaat zelf weegt 194 gram.

Japanese Steel Tondeuse E990E

BaBylissMEN Japanese Steel Tondeuse E990E

De BaBylissMEN Japanese Steel Tondeuse E990E draait zonder twijfel om de uitzonderlijke snijdperfomance. De messen van Japans staal zijn geslepen uit het beste materiaal, zijn enorm scherp en blijven dit ook gegarandeerd. Merk je binnen drie jaar dat de messen veel hebben ingeboet, dan kun je aanspraak maken op BaByliss’s garantie. Het merk belooft moeiteloos en gemakkelijk scheren.

Ook aangedreven door een lithium-ion batterij, kun je de tondeuse 160 minuten snoerloos gebruiken en laad je binnen 3 uur volledig op. 30 minuten snelladen is goed voor 15 minuten gebruik. De resterende batterijduur lees je simpel af via het digitale scherm, evenals welke lengte-instelling je hebt gekozen. De tondeuse beschik over de keuze uit maar liefst 45 lengtes, van 0,6 tot 28mm. Dit is handig in te stellen met een 360° draaiwiel.

De messen zijn verwijderbaar en kunnen we afspoelen onder de kraan. De Japanese Steel tondeuse komt in een hardcase koffer, waarin je de 8 opzetkammen (3-25mm) vindt, maar ook een reinigingsborstel en olie. Het apparaat zelf weegt 365 gram.

Japanese Steel Baardtrimmer T890E

BaBylissMEN Japanese Steel Baardtrimmer T890E

Wie zijn baardgroei een beetje wil temmen moet zeker de waterproof baardtrimmer uit de collectie overwegen. De BaBylissMEN Japanese Steel Baardtrimmer T890E is een must have gadget voor in de badkamer. Ook dit apparaat komt met Japanse stalen messen, goed voor optimale snijkwaliteiten. Net als bij de multigroomer en tondeuse kunnen we rekenen op vlijmscherpe messen die ook scherp blijven.

Dikkere baardharen? Geen probleem. Het gaat hier om een krachtige baardtrimmer, geschikt voor langdurig gebruik dankzij een lithium-ion batterij. Zonder snoer gebruiken we de trimmer tot 120 minuten, waarna we het geheel binnen 2 uur hebben opgeladen. 20 minuten snelladen is goed voor 20 minuten gebruik. We kunnen kiezen uit 24 lengtes, van 0,5- tot 12mm. Ideaal dus voor stoppels, maar ook de langere baard. De lengte instellen gaat heel gemakkelijk met een 360° draaiwiel.

De messen zijn verwijderbaar en kun je afspoelen onder de kraan. De baardtrimmer komt in een hardcase etui met rits, inclusief reinigingsborstel en olie. Het apparaat zelf weegt 194 gram.

BaBylissMEN Japanese Steel-collectie kopen

De Japanese Steel-collectie van BaBylissMEN is nu verkrijgbaar via de officiële website van BaByliss. De tondeuse heeft een adviesprijs van € 99,90*, de groomer kost € 79,90** en de baardtrimmer eveneens 79,90**.

Op alle drie de gadgets zit drie jaar garantie, wat trouwens ook geldt voor de messen van Japans staal.

* nu € 15 retour
** nu € 10 retour

BaBylissMEN Japenese Steel Multigroomer MT890E recensie

BaBylissMEN Japanese Steel Tondeuse E990E recensie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram