Nieuw slim gezichtsmasker kan je stem in negen talen vertalen

Slim gezichtsmasker - smart mask - c-mask

Nieuw slim gezichtsmasker kan je stem in negen talen vertalen

Nieuw slim gezichtsmasker kan je stem in negen talen vertalen, terwijl je beschermd bent tegen het coronavirus. Ga jij de C-Mask kopen?

De Japanse startup Donut Robotics ontwikkelt een slim gezichtsmasker in de strijd tegen covid-19, voorzien van een hele bijzondere eigenschap. Met de naam C-Mask, beschermt het masker niet alleen tegen de verspreiding van het coronavirus, maar doet het tevens dienst als vertaler. Next level sci-fi stuff!

De C-Mask werkt door jouw uitgesproken bericht op te nemen en vervolgens direct om te zetten in een sms-bericht dat via Bluetooth in negen talen kan worden verzonden: Japans, Engels, Chinees, Frans, Koreaans, Thais, Bahasa, Spaans en Vietnamees. Bovendien kan het masker ook bellen, notulen opmaken en helpen bij het projecteren en versterken van de stem van een drager.

In een interview met Reuters Japan, zei Taisuke Ono, CEO van Donut Robotics: “We hebben jarenlang tijd besteed aan het ontwikkelen van robots en we hebben besloten de technologie te gebruiken om nuttig te zijn in de post-coronaviruswereld.” Donut Robotics zamelt geld in op een Japanse crowdfunding-site en heeft momenteel ongeveer $ 260.000 veiliggesteld. “We verhoogden onze oorspronkelijke doelstelling van zeven miljoen yen binnen drie minuten en stopten na 37 minuten toen we 28 miljoen yen hadden bereikt”, voegde Ono toe.

Maskers kosten ongeveer $ 40 per stuk en zullen in september in Japan worden verzonden. Het bedrijf wil ook verkopen in China, de Verenigde Staten en Europa. Bekijk de C-Mask in actie in de video bovenaan en ontdek meer informatie op de website van Donut Robotics.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram