TRAILER: EA toont eerste gameplaybeelden van ‘UFC 4’

ufc 4 gameplay trailer

TRAILER: EA toont eerste gameplaybeelden van ‘UFC 4’

EA Sports toont eerste UFC 4 gameplay trailer. Pre-orders krijgen toegang tot zwaargewicht-bokskampioenen Anthony Joshua en Tyson Fury.

De eerste gameplay trailer voor UFC 4 is onthuld door EA Sports. De MMA-game wordt uitgebracht op 14 augustus en heeft UFC-Kampioen middengewicht Israel Adesanya en UFC-weltergewicht Jorge Masvidal als cover-atleten. Durf jij de octagon in?

EA Sports heeft volledige gameplay-trailer uitgebracht, zodat fans beter kunnen zien wat er allemaal van de nieuwste UFC-game te verwachten valt.

Zoals te zien in de video van vier minuten hierboven, hebben de ontwikkelaars een aantal belangrijke wijzigingen aangebracht in de mechanica van de game, wat van invloed is op alle verschillende gevechtsfasen binnen deze vierde variant van het spel. Afgezien van het toevoegen van meer controle bij het slaan, gebruikt de game Real Player Motion Technology om de grappling-uitwisselingen voor twee spelers te verbeteren. Er is ook een volledig nieuw submission-systeem en een complete revisie wat betreft “ground and pound”. EA zegt dat deze veranderingen UFC 4 tot “de meest authentieke en meeslepende MMA-ervaring tot nu toe” maken.

UFC 4 wordt wereldwijd uitgebracht op 14 augustus voor zowel Xbox One als PlayStation 4. Als je de game nu bestelt, dan ontvang je bonuscontent, waaronder boksers Tyson Fury en Anthony Joshua, evenals de Backyard Customization Pack en Kumite Customization Pack. Lees nu meer op de website van EA Sports.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram