Samsung trek officieel het doek van de Galaxy Z Flip 5G

Samsung Galaxy Z Flip 5G nederland

Samsung trek officieel het doek van de Galaxy Z Flip 5G

De nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 5G is officieel onthuld. De vouwbare telefoon komt met een nieuwe chipset en twee nieuwe kleuren.

Samsung heeft de nieuwe Galaxy Z Flip 5G officieel aangekondigd, voorafgaand aan het komende Galaxy Unpacked-evenement op 5 augustus. De originele Galaxy Z Flip arriveerde voor het eerst in februari met Qualcomm’s Snapdragon 855. De nieuwe 5G-versie zal echter beschikken over een nieuwe Snapdragon 856 Plus 5G-chipset.

Buiten de nieuwe chipset blijven alle specificaties hetzelfde. Het toestel beschikt over een Super AMOLED cover display van 1,1 inch en een 6,7-inch FHD + Dynamic AMOLED-scherm aan de binnenkant. Wat betreft de camera moeten we het doen met een 12-megapixel groothoeklens en een 12-megapixel ultragroothoeklens. Het nieuwe model komt met twee nieuwe kleuropties, te weten Mystic Bronze en Mystic Grey. De Galaxy Z Flip 5G is niet beschikbaar in de originele kleur.

De vouwbare smartphone van de Koreaanse elektronicafabrikant zal bij de lancering een bijgewerkte Flex-modus bevatten, die het scharnier van de telefoon gebruikt om de telefoon op een oppervlak neer te zetten en gebruikers in staat te stelt bovenaan het scherm content te bekijken en onderaan te communiceren. De gadget is nu volledig compatibel met apps zoals YouTube en is klaar voor gebruik.

Er wordt tevens een nieuwe camera-update toegepast die het gemakkelijker maakt om foto’s te maken in de Flex-modus. Met de update kunnen gebruikers dubbeltikken op het scherm om de voorbeeldmodus van de camera van het bovenste scherm naar beneden te verplaatsen. Multitasking-mogelijkheden zoals App Pair maken twee apps naar keuze gereed voor gelijktijdig gebruik met de Multi-window-lade van de smartphone.

Stay tuned voor meer info over de prijs en releasedatum van de Samsung Galaxy Z Flip 5G in Nederland.

Samsung Galaxy Z Flip 5G nederland

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram