De Porsche Taycan Turbo S is nog sneller voor 2021

Porsche Taycan Turbo S 2021

De Porsche Taycan Turbo S is nog sneller voor 2021

De Porsche Taycan Turbo S is nog sneller voor 2021. De nieuwe elektrische Porsche tikt de 200 km/u aan in slechts 9,6 seconden.

Porsche Taycan Turbo S 2021

Photography: Christoph Bauer
Postproduction: Wagnerchic – www.wagnerchic.com

De al razendsnelle Taycan van Porsche is geüpdatet voor 2021, en dat betekent nog meer snelheid. De elektrische Porsche zal nu de 200 kilometer per uur behalen in een beestachtige 9,6 seconden. Met deze indrukwekkende acceleratietijd is deze auto maar liefst 0,2 seconden sneller dan de vorige editie.

Porsche ervoor gezorgd dat de Taycan Turbo S deze sprint keer op keer kan halen, ongeacht hoe vaak je launch control gebruikt. Bovendien zal de nieuwe variant 400 meter afleggen in slechts 10,7 seconden – om dat in perspectief te plaatsen: een Lamborghini Aventador SV doet dezelfde sprint in 10,4 seconden.

Andere nieuwe updates zijn onder meer een “Plug & Charge”-functie, waarmee je gemakkelijker kunt opladen. Je hoeft niet langer met een kaart te betalen of een app te gebruiken. In plaats daarvan kun je gewoon de laadkabel van een compatibel “Plug & Charge”-station aansluiten en de volledig elektrische Taycan zal gecodeerde communicatie met de machine tot stand brengen, waardoor het laad- en betalingsproces onmiddellijk wordt gestart.

Kleinere updates zijn onder meer een head-updisplay, een optionele ingebouwde 22kWH AC-lader die de batterijen twee keer zo snel kan opladen als het standaardmodel, en een groot aantal nieuwe kleuren. Nieuwe opties zijn onder meer ‘Mahogany Metallic’, ‘Frozenberry Metallic’, ‘Cherry Metallic’, ‘Coffee Beige Metallic’, ‘Chalk’, ‘Neptune Blue’ en ‘Ice Grey Metallic’ als exterieurkleuren, evenals ‘Blackberry’ voor het leren interieur.

De Porsche Taycan Turbo S-updates voor 2021 worden uitgerold in het nieuwe modeljaar, dat in oktober begint.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram