TIP: Verras komende Vaderdag met de speciale huidverbeteringscadeauset van hannah

Baby Get Your Own hannah huidverbeteringscadeauset vaderdag

TIP: Verras komende Vaderdag met de speciale huidverbeteringscadeauset van hannah

Verras je vader of jezelf gedurende Vaderdag met de speciale huidverbeteringscadeauset van hannah. Heerlijke producten én een knipoog.

Baby Get Your Own hannah huidverzorgingscadeauset vaderdag

Mocht je nog op zoek zijn naar een geschikt Vaderdagcadeau voor 21 juni, doe je pa – of misschien wel jezelf – een plezier en kies iets wat je niet eerder gaf. Of wij dan een Vaderdagcadeautip voor je hebben? Jazeker, want of je old man nu wel of niet het type is dat zichzelf goed verzorgt, deze huidverbeteringscadeauset van hannah Skin Improvement is een zekere voltreffer.

Met Vaderdag in aantocht introduceert het gerenommeerde huidverbeteringsmerk een speciale cadeauset voor mannen. Dit pakket bestaat uit een hele fijne Shower Treatment, Body Oil én comfortabele boxershort met een vette knipoog – waar we dadelijk op terugkomen.

Alhoewel de huidverbeteringscadeauset gericht is op vaders, jong en oud, is dit pakket ook zeer geschikt voor mannen die (nog) geen vader zijn, maar wel met enige regelmaat de producten van hun partner wegkapen. Wat dat betreft is het niet alleen tof om dit cadeau te krijgen, maar zeker ook om te geven. Tip dus vooral ook jouw special lady, misschien wel de moeder van je kind, dat je deze cadeauset wel ziet zitten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WIN WIN WIN! 🤩 Pikt je manlief ook wel eens jouw beauty producten? Geweldig dat hij zijn huid zo serieus neemt en aandacht geeft met de juiste producten, maar liever niet met die van jou. Hoog tijd voor zijn eigen set! Met Vaderdag in zicht is dit het ideale moment om een subtiele hint te geven 😉: Baby… get your own hannah. Deze cadeauset met een Shower Treatment, Body Oil en comfortabele boxershort is te gek om te geven én om te krijgen. WIJ GEVEN 2 X EEN VADERDAG CADEAUSET WEG! 🤩 Wat moet je doen? Laat ons weten in de comments waarom en welke vader (to be) dit zo verdient en maak kans op deze te gekke hannah cadeauset (t.w.v. € 55). Als je wordt uitgekozen, sturen wij de set naar de allerliefste papa van de hele wereld op! Extra kans maken? Morgen geven wij ook twee sets weg op onze hannah huidcoach Facebook pagina. Winnaars worden bekend gemaakt op 12 juni.

Een bericht gedeeld door hannah huidcoach (@hannahhuidcoach) op

Hannah’s huidverbeteringscadeauset voor Vaderdag

Of je de cadeauset nu zelf op het verlanglijstje hebt staan of van plan bent het weg te geven, lees even mee wat er allemaal in zit.

Allereerst is er de verzorgende en kalmerende Shower Treatment, die gemakkelijk is in gebruik, een frisse geur heeft en bovenal zorgt voor een schone en goed gehydrateerde huid. Deze doucheolie is bovendien geschikt voor mannen met een droge of gevoelige huid. De schuimvrije samenstelling houdt namelijk de natuurlijke beschermlaag van de huid intact en draagt zodoende niet bij aan de uitdroging hiervan. De olie is trouwens ook ideaal als (uniseks) scheerolie voor gezicht en lichaam, en dit zonder huidirritatie.

Het tweede product binnen de luxe huidverbeteringscadeauset van hannah Skin Improvement is de Body Oil, een voedende olie die aanvoelt als een massageolie. Met behulp van in de Body Oil aanwezige macademia- en arganolie, geschikt voor gebruik over het gehele lichaam, verbeter je snel de huid. Niet alleen heeft het inmasseren van deze olie een ontspannend effect, tevens voorkom je een droge huid en bescherm je jezelf tegen huidveroudering. Je ruikt lekker en ziet er gezond uit dankzij de hannah Body Oil. Dus ja, mannen, dit cadeau maakt ook moeders erg gelukkig.

Zowel de Shower Treatment als Body Oil zijn uitgebracht in een handige 45ml-verpakking, inclusief airless pompsysteem, wat bijdraagt aan een minimalistische look. Maar dat is niet alles.

We vinden tot slot een derde presentje in de Vaderdagcadeauset, en wel met een dikke vette knipoog. Een stoere en comfortabele “baby get your own hannah” boxershort maakt het helemaal af. Eigenlijk bedoeld als boodschap voor de man – om eens van de verzorgingsproducten van vrouwlief af te blijven – zien wij het eerder andersom. Wij vermoeden namelijk dat vrouw of vriendin namelijk achter jouw hannah-producten zal aangaan na Vaderdag. Wees gewaarschuwd!

De luxe hannah “baby get your own hannah” Vaderdagcadeauset is nu verkrijgbaar voor €55,- bij de erkende hannah huidcoaches en via hannah.nl

Baby Get Your Own hannah huidverbeteringscadeauset vaderdag

Post a Comment

#Volg ons op Instagram