VIDEO: Bekijk Shakira & J. Lo in actie tijdens de Super Bowl LIV Halftime Show

superbowl liv shakira jennifer lopez show

VIDEO: Bekijk Shakira & J. Lo in actie tijdens de Super Bowl LIV Halftime Show

Bekijk Shakira & Jennifer Lopez in actie tijdens de spetterende Super Bowl LIV Halftime Show. De video kun je hieronder streamen.

Shakira en Jennifer Lopez schreven vannacht Nederlandse tijd geschiedenis door als eerste latina’s een optreden te verzorgen tijdens de pauze van de Super Bowl. Tijdens dit reusachtige evenement maakten zij het publiek in Miami gek met hun viering van Latijns-Amerikaanse muziek.

Shakira trapte de show voor Super Bowl LIV af met live vertolkingen van “She Wolf” en pakte de gitaar voor een opwindende show voor het nummer “Empires”. Een intermezzo en het langverwachte buikdansen met het nummer “Whenever, Wherever” volgde, waarna Bad Bunny zijn weg naar het podium vond. Bunny en Shakira brachten een vertolking van “I Like It” en zijn laatste hit “Callaíta” uit voordat ze het podium verlieten.

J. Lo begaf zich vervolgens naar het veld in het Hard Rock Stadium, om een ​​throwback te bezorgen met “Jenny From the Block.” Ter vortzetting van de nostalgie, speelde J. Lo “Ain’t It Funny”, “Get Right” en “Waiting for Tonight”, voordat ze J Balvin op het podium uitnodigde. Het duo bracht een vertolking van “Mi Gente”, overgaand in “Let’s Get Loud”, vergezeld door een kinderkoor en de openingsnoten van Bruce Springsteen’s “Born in the USA”. Uiteindelijk keerde Shakira terug naar het podium om de massale halftime show af te ronden met haar 2010 World Cup nummer “Waka Waka.”

Bekijk de Super Bowl LIV Halftime Show van Shakira en J. Lo bovenaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s happening! En vivo! ShakHQ #SuperBowl #HalftimeShow

Een bericht gedeeld door Shakira (@shakira) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram